Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:215, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Tiks dots starts Liepājas Biznesa centra kausam telpu futbolā

Svētdien, 22. aprīlī, Liepājas Olimpiskajā centrā tiks dots starts Liepājas Biznesa centra kausam telpu futbolā, kas Liepājā norisināsies jau otro gadu. Čempionātā piedalīsies astoņas komandas un pirmās spēles sāksies jau svētdienas rītā pulksten 11:00.

Liepājas Biznesa centra kausu telpu futbolā organizē uzņēmums "Silkeborg” sadarbībā ar Liepājas Biznesa centra atbalstu. Turnīrā drīkstēs piedalīties tikai un vienīgi „Liepājas Biznesa centrs” teritorijā strādājošo uzņēmumu darbinieki un turnīrs norisināsies svētdienās līdz pat jūnija sākumam.

Šogad čempionātā startēs 8 komandas - "Jensen Metal", "Trelleborg", "Lesjofors", "Silkeborg", "Meta-Plast/Baltic Rim", "Caljan Rite-Hite", "Interspiro" un "Kohsel". Par iepriekšējā gada čempioniem kļuva „Jensen Metal” futbolisti, kuri spēkus izmēģināja arī šā gada pilsētas telpu futbola čempionātā, taču šogad apņēmības pilni cīnīties par uzvarām ir arī pārējās septiņas komandas.

Kopumā tiks aizvadītas septiņas spēļu kārtas, pēc kurām arī noskaidrosies jaunie Biznesa centra kausa ieguvēji. Pirmā spēļu kārta norisināsies jau šo svētdien Liepājas Olimpiskā centra sporta zālē Nr. 4 (volejbola zāle). Ieeja skatītājiem: bezmaksas.

Pirmo trīs spēļu kārtu kalendārs:

Spēļu kalendārs (22. aprīlis):

11:00 "Jensen Metal" - "Silkeborg"
11:45 "Trelleborg" - "Caljan Rite-Hite"
12:30 "Lesjofors" - "Interspiro"
13:15 "Meta-Plast/Baltic Rim" - "Kohsel"

Spēļu kalendārs (29. aprīlis):

11:00 "Interspiro" - "Jensen Metal"
11:45 "Silkeborg" - "Trelleborg"
12:30 "Kohsel" - "Lesjofors"
13:15 "Caljan Rite-Hite" - "Meta-Plast/Baltic Rim"

Spēļu kalendārs (6. maijs):

11:00 "Meta-Plast/Baltic Rim" - "Interspiro"
11:45 "Lesjofors" - "Silkeborg"
12:30 "Trelleborg" - "Kohsel"
13:15 "Jensen Metal" - "Caljan Rite-Hite"

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs


Ogres novada pašreizējā čempione "Osports/ONSC". Foto: Ritvars Raits

Sākusies pieteikšanās Ogres atklātajam čempionātam telpu futbolā

Ogrē un tās apkārtnē telpu futbols vienmēr ir bijis cieņā. Arī ar 2020./2021.gada sezonas tuvošanos tiek izsludināta pieteikšanās Ogres novada atklātajam telpu futbola čempionātam. Lai čempionāts būtu pēc iespējams augstākā līmenī un interesantāks, turnīra rīkotāji aicina pieteikties komandas ne tikai no pašu novada, bet arī no tuvākām un tālākām kaimiņu pašvaldībām. Turnīra sākums paredzēts ar 24./25.oktobra nedēļas nogali.
1

Ghetto Games 12. sezona šogad sāksies 21. martā Barselonā

Grandiozu nospiedumu ielu sporta vēsturē plāno atstāt viena no lielākajām ielu sporta un kultūras organizācijām “Ghetto Games”, kas kopā ar vēl desmit valstu partneru līdzdalību organizēs pirmo ielu futbola Eirolīgas tūri. Atklāšanas posms jau 21. martā Barselonā. Savukārt Rīgā, ar grandiozu Eirolīgas finālturnīru 13.maijā, tiks atklāta jaunā “Ghetto Games” sezona Latvijā.
"Streka". Foto: Ritvars Raits

Ogres čempionāta laureātes - "Streka", "Dinamo Ogre" un "Techniba"

Noslēdzies Ogres novada atklātais čempionāts futbolā (7:7), kas visu vasaru risinājās Ogres 1. vidusskolas stadionā. Par čempioni kļuva Rembates komanda "Streka", vicečempiones godā "Dinamo Ogre", bet bronzas medaļas izcīnīja vēl viena Ogres komanda - "Techniba". Balvu kā turnīra korektākā komanda saņēma Rīgas vienība "Antidopings".