Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Autors: makarono

Sestdien startēs Valmieras telpu futbola čempionāts

Sestdien startēs Valmieras telpu futbola čempionāts
Pērnās sezonas uzvarētāji "SK Spēks" futbolisti
Foto: skspeks.lv

2012.gada 28.janvārī plkst. 15:30 tiks dots starts Valmieras telpu futbola jaunajai sezonai.

2012.gada 28.janvārī plkst. 15:30 tiks dots starts Valmieras telpu futbola jaunajai sezonai. Vidzemes olimpiskajā centrā notiks pirmās divas kārtas un tajās jau ir gaidāmi interesanti dueļi, jo šogad (skatoties uz komandu nosaukumiem un paredzot aptuvenos sastāvus) neviena komanda nav pastarīša lomā. Rezultāti nebūs prognozējami. Čempionātā piedalās desmit komandas (šogad Valmieras čempionātā piedalīsies arī viesi no Limbažiem, kas noteikti piedos asumu čempionātam, pārējās komandas ir no Valmieras un tās bijušā rajona robežām), kuras izspēlēs viena apļa turnīru un noskaidros pirmās astoņas komandas, kas tālāk izslēgšanas spēlēs cīnīsies par Valmieras čempiona titulu. Paredzams, ka regulārā čempionāta spēles notiks sabraukumos, kuru laikā izspēlēs uzreiz divas kārtas (vienreiz - trīs), bet čempionāta noslēgums paredzēts 31.martā, kad notiks fināla četrinieka spēles. Čempionāta kaislībām sekot līdz vislabāk var čempionāta mājas lapā Vidzemes Sports, bet informāciju var iegūt arī Amatieru sports, kā arī sekot Twiterī (@vidzemessports) vai Lapas - Amatieru sports - Sākumlapa - draugiem.lv
2012.gada 28.janvāris - 1. un 2. kārta. Vidzemes olimpiskais centrs

Sacensību kalendārs

ĻaiksKomanda-Komanda
15:30SK Matīši-SK Spēks
16:05Livonia-Kvartāls
16:40SK Matīši-FC Pārgauja
17:15SK Spēks-Livonia
17:50Kvartāls-Gaujmalas koki
18:25VFK U-19-Akmentiņi
19:00FC Pārgauja-VFK U-16
19:35Gaujmalas koki-FC MZ
20:10VFK U-16-VFK U-19
20:45Akmentiņi-FC MZ

Informāciju sagatavoja:
Ivars Banģeris
Vidzemes sporta asociācija


, 2012-01-24 21:56, pirms 12 gadiem
Bus interesanti !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: Mareks Gaļinovskis (FotoManLV)

Noderīgi ieteikumi un iedvesmas deva tiem, kuri sporto

Tu ikdienā aktīvi sporto vai grasies sākt to darīt? Tad esi īstajā vietā! Šeit esam apkopojuši gan noderīgus rakstus par veselību, ekipējumu, uzturu, gan arī saturu, kas varētu Tevi iedvesmot.
Foto: Andris Mačāns.

Spēcīgs sastāvs rogaininga seriāla "Pilsētas leģendas" 5. sezonas atklāšanas posmā 1. aprīlī

Baltijas valstīs lielākais un populārākais rogaininga jeb komandu orientēšanās seriāls “Pilsētas leģendas” piekto sezonu uzsāks ar spēcīgu sastāvu un interesantā datumā, proti, 1. aprīlī, un tā būs neierastā pirmdiena un Svētku diena, jo pirmais aprīlis iekrīt otrajās Lieldienās. Ņemot vērā apvidu, kurā tas notiks, pirmā posma nosaukums ir “Spilves pļavu rogainings”, un tas tiek rīkots sadarbībā ar Rīgas valstspilsētas pašvaldību, kā arī Intervals.lv, Isostar, Garmin, Kokmuiža un “Magnesia” atbalstu.
Foto: Stirnubuks.lv.
1

Ar LČ medaļnieku uzvarām un 4263 dalībniekiem Saulkrastos sākusies “Stirnu buka” 11. sezona

Pagājušajā sestdienā Saulkrastos atbilstoši vietas nosaukumam saulainajos laikapstākļos ar ļoti kuplu dalībnieku skaitu tika atklāta 11. sezonas populārajam un tautā ļoti iemīļotajam taku skriešanas seriālam “Stirnu buks”. Pēc vairāku gadu pārtraukuma dalībnieku skaits visās distancēs kopā sniedzās pāri četriem tūkstošiem – 4263 skrējēji.