Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Norisinājies Rīgas atklātais čempionāts un jaunatnes meistarsacīkstes 64 lauciņu dambretē

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Norisinājies Rīgas atklātais čempionāts un jaunatnes meistarsacīkstes 64 lauciņu dambretē
Foto: Latvijas dambretes federācija.

Pagājušajā nedēļas nogalē norisinājās Rīgas atklātais čempionāts vīriešiem un sievietēm un atklātās jaunatnes meistarsacīkstes 64 lauciņu dambretē U14 un U19 vecuma grupā, ko rīkoja Dambretes Attīstības Biedrība ar Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu.

Pasākumu centrā "Fantadroms", Gustava Zemgala gatvē 74A, 18. septembrī norisinājās Rīgas atklātās jaunatnes meistarsacīkstes 64 lauciņu dambretē U14 un U19 vecuma grupā. Vienā kopējā turnīrā spēlēja abu vecuma grupu jaunietes un jaunieši. Kopumā par godalgotajām vietām cīnījās 27 dalībnieki.

Par Rīgas čempioni U14 vecuma grupā jaunietēm kļuva Darja Drabova un par Rīgas čempionu U14 vecuma grupā jauniešiem – Pēteris Kripans. Savukārt vecākajā U19 grupā jauniešiem Rīgas 2021. gada čempions Klāvs Norenbergs un jaunietēm U19 grupā čempiones godā tika Jeļizaveta Zaharova.

2021. gada 19. septembrī Rīgas 6. vidusskolā norisinājās Rīgas atklātais čempionāts vīriešiem un sievietēm 64 lauciņu dambretē, kur kopējā turnīrā piedalījās 18 dalībnieki. Vīriešiem par Rīgas čempionu kļuva Guntars Purviņš, kas viņam ir jau 11. šāds panākums spēlētāja karjerā. Savukārt par Rīgas 2021. gada čempioni otro gadu pēc kārtas kļuva Marija Magdalēna Nereda.