Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Autors: Renārs Buivids

Foto: TBL bronzas medaļas izcīna BK "Dolāri" basketbolisti

"Triobet" Basketbola līgas Ekstra līgas spēlē par 3. vietu sestdien Rīgā, Meža skolā BK "Dolāri" ar 87:75 pārspēja "BBC Kirikou". Uzvarētāju rindās Valdis Razumovskis izcēlās ar 20 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām. Foto: Renārs Buivids


Foto: Mareks Gaļinovskis (FotoManLV)

Noderīgi ieteikumi un iedvesmas deva tiem, kuri sporto

Tu ikdienā aktīvi sporto vai grasies sākt to darīt? Tad esi īstajā vietā! Šeit esam apkopojuši gan noderīgus rakstus par veselību, ekipējumu, uzturu, gan arī saturu, kas varētu Tevi iedvesmot.

Latvijas burātāji uzvar starptautiskā regatē “Skradin Cup”

Kapteiņa Artūra Mecberga komanda ar jahtu “Dufour 41” uzvarējusi starptautisko regati “Skradin Cup’24” (Horvātijā). Četrās sacensību dienās ļoti mainīgos laika apstākļos (no pilnīga bezvēja līdz vētras stipruma brāzmām, no mierīgas līdz bangojošai jūrai), tika veiktas četras sacīkstes.
Uz augstākā pakāpiena A.Jasāns un J.Ķemers. Foto: Xevents.

Rogainingā "Pilsētu leģendas" Liepājā 6h distancē viens punkts izšķir uzvarētāju likteni

Jau otro gadu Liepājā norisinājās populārā komandu orientēšanās jeb rogaininga seriāla “Pilsētu leģendas” posms, kas saucās “Liepājas Dienvidu fortu rogainings” un ko 20. aprīlī Jūrmalas parkā ar Liepājas valstspilsētas pašvaldības, Intervals.lv, Garmin, Isostar, Magnesia un Kokmuižas alus atbalstu rīkoja biedrība “Piedzīvojumu sacensību apvienība”. Tāpēc pagājušo sestdien Liepājas ielās un aiz pilsētas robežas bija sastopami daudz sportisku cilvēku ar kartēm. Ja divu un četru stundu distancēs uzvarētāji bija pārliecinoši, tad prestižākajā 6h “Garmin” distancē pirmās divas komandas šķīra nieka viens punkts, bet 3h MTBO distancē pārākumu apliecināja Eiropas čempionātā MTBO sprintā divdesmitniekā tikušais Mārtiņš Linde.