Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Flames" pārliecinoša uzvara, Rūsiņam tvēriens

Juris Miņins
Juris Miņins

"Flames" pārliecinoša uzvara, Rūsiņam tvēriens
Libertī "Flames" zvaigzne Malīks Viliss. Foto: liberty.edu

Aizvadītajā naktī pie savas septītās uzvaras sezonā tika Latvijas amerikāņu futbolista Ralfa Rūsiņa pārstāvētā Libertī "Flames" komanda, kas ar 62:17 pārspēja Masačūsetas universitātes "Minutemen" komandu.

Malīks Viliss ar piespēlēm guva 307 jardus, bet skrienot ar bumbu – vēl 37 un, kopā ar četrām rezultatīvām piespēlēm, ar to bija gana, lai aizvestu Libertī "Flames" vienību līdz septītajam panākumam šosezon.

Jāsaka gan, ka "Flames" jau pirmo puslaiku noslēdza esot vadībā ar 21:3 un turpmākajā cīņas gaitā nemaz arī nedomāja apstāties, kopumā deviņas reizes nogādājot bumbu Masačūsetas komandas ieskaites zonā.

Līdz ar šodienas panākumu Libertī komanda, kas pirms nedēļas garantēja sev iespēju spēlēt kādā sezonas no slēguma kausa mačā, šonedēļ garantēja sev kārtējo sezonu ar pozitīvu uzvaru-zaudējumu bilanci, kas ir jau 16. šāda sezona pēc kārtas. Turklāt, kopš komanda no FCS apakšdivīzijas ir pārcēlusies pie spēcīgākās FBS apakšdivīzijas, "Flames" vēl nekad regulāro sezonu nav noslēguši ar negatīvu maču bilanci.

Latvijas pārstāvis Ralfs Rūsiņš, kurš spēlē aizsardzības līnijas iekšā, šajā spēlē laukumā devās sākumsastāvā un izcēlās ar vienu tvērienu.

Libertī "Flames" – Masačūsetas "Minutemen" spēles labākās epizodes

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/
https://www.liberty.edu/flames/