Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com TV: futbola talanti vīru cīņās un Latvijas labākās volejbolistes

Andrejs Siliņš

Sportacentrs.com TV: futbola talanti vīru cīņās un Latvijas labākās volejbolistes
Foto: Harijs Toms / optibetvirsliga.lv

Sportacentrs.com TV šajā nedēļas nogalē būs iespēja redzēt Latvijas futbola cerības Virslīgas un 1. līgas spēlēs, Latvijas labākos šķēpmetējus, volejbolistes un badmintona meistarus. Savukārt otrdien Sportacentrs.com TV piedāvās vērienīgo sacensību “Rīgas kausi 2019” tiešraidi.

Nedēļas nogali piektdienas vakarā sākam ar labāko pašmāju futbolu - “Optibet” Virslīgas 16. kārtas dueli starp “Mettu” un “Jelgavu”. Tas būs jauno talantu, nianšu un taktikas mīļotāju gardais ēdiens, jo komandās ir virkne daudzsološu spēlētāju un tās vada speciālisti, kas savulaik plecu pie pleca veidoja vienu taktiku - “mettiešu” galvenais treneris Andris Riherts savulaik asistēja pie Latvijas izlases stūres pašreizējam jelgavnieku galvenajam trenerim un Latvijas futbola leģendai Marianam Paharam. Spēles sākums Sportacentrs.com TV piektdien 19:30.

Sestdien Sportacentrs.com piedāvās pilnasinīgu programmu jebkuram sporta mīļotājam. Pulksten 13:35 portāla Sportacentrs.com tiešraidē pieslēgsimies par godu olimpiskajam čempionam Dainim Kūlam organizētās tradicionālās šķēpmešanas sacensības “Ventspils Šķēpi 2019”. Sacensībās piedalīsies 100 dalībnieki no sešām valstīm, un par titulu cīnīsies arī Latvijas labākie šķēpmetēji Rolands Štrobinders, Madara Palameika un Līna Mūze, kā arī daudzi citi. Sportacentrs.com TV ēterā sacensību ieraksts sestdien pulksten 20:30.

Sestdien 14:00 Sportacentrs.com TV tiešraidē pārbaudes spēle volejbolā dāmām - Latvijas izlase otro reizi dažu dienu laikā pārbaudīs spēkus pret Dāniju. Ceturtdienas mačā latvietes piedzīvoja zaudējumu ar 1-3, bet šoreiz ir gatavas revanšam. Šī būs pēdējā iespēja šovasar vienkopus redzēt Latvijas labākās volejbolistes. Uzreiz pēc volejbola pieslēgsimies komanda.lv 1. līgas spēlei futbolā, kur Rēzeknes FA/BJSS uzņems trīs uzvaras pēc kārtas izcīnījušo “Smilteni/BJSS”. Smilteniešu sastāvā karsts ir 19 gadus vecais pussargs Kristers Aldis Putniņš, kurš pirmais visā turnīrā pārsniedzis desmit gūto vārtu robežu (11).

Svētdienas pēcpusdienā Sportacentrs.com TV rādīs izšķirošās cīņas dāmām, vīriem, dubultspēlēm un jauktajām dubultspēlēm no starptautiskā badmintona turnīra “Yonex Latvia International 2019”. Pasaules reitinga turnīrā piedalās 262 badmintonisti no 40 pasaules valstīm.

Otrdien Sportacentrs.com TV demonstrēs vērienīgās vieglatlētikas sacensības “Rīgas kausi 2019”, kurās piedalīsies vadošie Latvijas atlēti, kā arī sportisti no vairāk nekā 20 valstīm. Jaunus rekordus centīsies sasniegt Latvijas labākā sprintere Sindija Bukša, skrējēja Līga Velvere, šķēpmetējs Rolands Štrobinders, tāllēcējs Elvijs Misāns un daudzi citi.

Sportacentrs.com TV tiešraides nedēļas nogalē:

DatumsLaiksSacensībasNotikums
31.05.19:30Optibet Virslīga futbolāFK Metta - FK Jelgava
1.06.13:35*Šķēpmešanas sacensībasVentspils Šķēpi 2019
1.06.14:00Pārbaudes spēle volejbolā sievietēmLatvija - Dānija
1.06.16:00komanda.lv 1. līga futbolāRēzeknes FA/BJSS - FK Smiltene/BJSS
2.06.16:00Starptautiskas sacensības badmintonāYonex Latvia International 2019
4.06.18:00Starptautiskas sacensības vieglatlētikāRīgas kausi 2019

* - tiešraide tikai portālā Sportacentrs.com, savukārt Sportacentrs.com TV sacensību ieraksts sestdien pulksten 20:30.