Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

8. oktobrī enduro sezonas noslēgums uzlabotajā Vidrižu trasē

Juris Grīns
Juris Grīns

8. oktobrī enduro sezonas noslēgums uzlabotajā Vidrižu trasē
Foto: Madara Zvidriņa

Sestdien, 8. oktobrī Limbažu novadā, Vidrižos norisināsies Latvijas čempionāta un kausa 2022. gada sezonas noslēdzošais jeb sestais posms enduro, tradicionāli būs arī “Moto A-Z” kausa izcīņa ATV un Q open klasēm.

Pēc divu gadu pauzes enduro sancensības atgriežas Vidrižos – sportistiem tik zināmajā un iecienītajā trasē. Šogad organizatori ir parūpējušies, lai trasē būtu jauni un aizraujoši pārbraucieni, kā arī vēl interesantāki ātruma testi. Vienā no tiem ir gaidāmas ievērojamas pārmaiņas. Trase būs izbraucama visiem sportistiem, arī kvadru klasēm.

Sacensību direktors Jānis Baunis juniors (“Moto A-Z”) pastāstīja, ka vienas dienas enduro kopējais trases garums ir ap 30 kilometriem. “Būs divi ātruma testi. Krosa tests, kas sportistiem zināms kā “Vidrižu karjers” šogad būs pretējā virzienā. Šādā izpildījumā sportisti brauks pirmo reizi, jo trasē ir 100% pārbūvēti visi tramplīni un izveidota jauna trases konfigurācija. Tas būs kaut kas nebijis, un interesantāks sportistiem. Trasē izveidoti jauni elementi. Otrs ir cross country tests “Ganīšu karjerā” – arī tajā ir ieviesti jauninājumi un izveidota garāka. Pārbraucieni būs pa citām meža cirsmām, takām, pļavām.

Vēlos sportistiem atgādināt un lūgt respektēt Vidrižu zemnieku ieguldīto darbu, tāpēc ir jābrauc pa norādītajām enduro zīmēm, neizbraukājot zemnieku apsētos laukus. Atgādinu, ka Vidrižos mīļi gaidām arī kvadru klašu sportistus. Visi gaidīti Vidrižos. Uz tikšanos 8. oktobrī!” tā Jānis Baunis juniors.

Sacensību nolikums: https://www.lamsf.lv/wp-content/upl...

Reģistrācija: https://www.licences.lv/events?disc... līdz 7. oktobra plkst. 14:00.

Informāciju sagatavoja:
LaMSF Enduro komisija