Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlija "Avangard" divas dienas pirms sezonas aizmaina vienu no līderiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hārtlija "Avangard" divas dienas pirms sezonas aizmaina vienu no līderiem
Deniss Zernovs. Foto: Yevgeny Sofiychuk/TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas jaunās sezonas sākums gaidāms pēc divām dienām, un atklāšanas spēlē laukumā dosies Boba Hārtlija trenētā Omskas "Avangard". Čempionu komanda šodien aizmainījusi vienu no saviem rezultatīvākajiem hokejistiem.

25 gadus vecajam Denisam Zernovam aizvadītā sezona bija trešā Omskas "Avangard" rindās. Viņš 60 mačos guva 12 vārtus un sakrāja 40 punktus, būdams ceturtais rezultatīvākais hokejists komandā. Savukārt 24 Gagarina kausa cīņās Zernova kontā seši punkti.

VIDEO: Hārtlija "Avangard" aizmainītais Zernovs iepriekš bija izteicies drosmīgi

Šodien viņš aizmainīts uz Magņitogorskas "Metallurg", kas pretī atdevusi 27 gadus veco uzbrucēju Nikolaju Prohorkinu. Viņš pagājušajā sezonā piedalījās 45 spēlēs, arīdzan gūstot 12 vārtus, bet sakrājot 26 punktus, kas bija piektais labākais rezultāts "Metallurg" rindās. Pirms došanās uz Magņitogorsku Prohorkins spēlēja Nacionālajā hokeja līgā, aizvadot vienu sezonu Losandželosas "Kings" sastāvā (43 spēles un 14 punkti).

Kontinentālās hokeja līgas atklāšanas spēle paredzēta 1. septembrī, kad "Avangard" pulksten 19:00 savā laukumā uzņems finālā pieveikto Maskavas CSKA.

     [+] [-]

, 2021-08-30 19:43, pirms 3 gadiem
Autors pats attēlu redzēja pirms ielika rakstu no tvitera?