Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

"Raba" pirms finālsērijas triumfē Latvijas kausā, apspēlējot "Petrow/Jelgava"

Emils Ozerinskis

"Raba" pirms finālsērijas triumfē Latvijas kausā, apspēlējot "Petrow/Jelgava"
"Raba" pirms finālsērijas ieguvusi Latvijas telpu futbola kausu.

Par Latvijas telpu futbola kausa ieguvēju kļuvusi Salaspils "Raba", kuras futbolisti pēc divu gadu pārtraukuma virs savām galvām ceļ šo trofeju.

Latvijas kausa finālā Artūra Šketova vadītā Salaspils "Raba" ar rezultātu 3:2 bija pārāka pār "Petrow/Jelgava". Salaspiliešiem pie trofejas ļāva tikt divi Artūra Strazdiņa gūtie vārti kā arī lieliskais Anžeja Mickēviča sitiens.

Par Latvijas kausa labāko vārtsargu tika atzīts Marks Bogdanovs, bet simboliskajā četriniekā tika iekļauti turnīra uzvarētāji Artūrs Strazdiņš un Anžejs Mickēvičs, kā arī finālā zaudējušais Artjoms Kozlovskis un labākā snaipera titulu nopelnījušais Andrejs Jēgers no TFK LATS.

Jau trešdien sāksies Latvijas telpu futbola Virslīgas finālsērija, kurā atkal laukumā šķēpus krustos "Raba" un "Petrow/Jelgava".

Telpu futbola kausa fināls

"Petrow/Jelgava" - "Raba" 2:3 (0:3)
Vārti: Babris 25', Seņs 38' (10m) - Mickēvičs 8', Strazdiņš 12', 13'