Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2982, Did:0, useCase: 3

Sestdien ar pirmajām spēlēm sāksies Baltijas līga volejbolā vīriešiem un sievietēm

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Sestdien ar pirmajām spēlēm sāksies Baltijas līga volejbolā vīriešiem un sievietēm
Foto: LVF

Sestdien ar divu Latvijas sieviešu klubu dalību sāksies Optibet Baltijas līga dāmām volejbolā, kamēr kungiem sestdien ''Credit24'' Meistarlīgu atklās Tartu ''Bigbank'' un Tallinas ''Selver'' cīņa, latviešu klubiem iesaistoties nedēļu vēlāk. Sestdien ar spēli atklāts tiks arī Latvijas čempionāts vīriešiem.

Šajā nedēļas nogalē ar pirmajām spēlēm sāksies ''Credit24'' Meistarlīga volejbolā. Sestdien čempionātu atklās pagājušās sezonas ceturtās vietas īpašnieces Tartu ''Bigbank'' un čempiones Tallinas ''Selver'' duelis. Ja Baltijas līgā Tartu volejbolistiem pagājušogad tik labi neklājās, tad Igaunijas čempionātā tie prata izcīnīt zeltu. ''Bigbank'' savu sastāvu nokomplektējusi tikai no igauņu spēlētājiem. Latvijas komandas Meistarlīgu sāks nedēļu vēlāk 9. un 10. oktobrī, kad ''RTU/Robežsardze-Jūrmala'' un VK ''Biolars Jelgava/MSĢ'' uzņems Pērnavas un Tallinas ''Taltech'' komandas.

Sestdien un svētdien ar spēlēm sāksies arī Optibet Baltijas līga sievietēm. RSU/MVS viesosies Lietuvā, kur Kauņā cīnīsies pret ''Kaunas-VDU'', kamēr VK ''Jelgava'' sezonu sāks pret Alītas ''Prekyba-Parama'' komandu. Svētdien sezonu uzsāks arī DU/''Milatss'' komanda, kura aizvadīs spēli pret Jonavas ''Aušrine-KKSC''. Visas komandas aktīvi gatavojas sezonai, taču lielākās likstas piedzīvojusi DU/''Milatss'', kur divas spēlētājas saslimušas ar Covid-19, bet viena atzīta par kontaktpersonu.

Savukārt sestdien ar OC ''Limbaži/MSĢ'' un Daugavpils Augšdaugavas komandas spēli sāksies Latvijas čempionāta volejbola sezona kungiem. Limbaži sastāvu komplektējuši ar jaunajiem volejbolistiem, kamēr Daugavpils kluba pārstāvis atzinis, ka šajā sezonā ir vēlme cīnīties par medaļām.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Volejbola federācija (LVF)