Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Bergholcs: "Šī F2 ātrumlaiva ir nebijis projekts, kurā ieguldīts ļoti daudz darba"

Juris Grīns
Juris Grīns

Šonedēļ Ātruma festivāla "Kurzeme" un "Rally Liepāja" rīkotāji prezentēja sacensību programmu, iepazīstinot ar rallija un ātrumlaivu sacensību favorītiem, tāpat arī rallija braucējiem un mediju pārstāvjiem bija lieliska iespēja iejusties ātrumlaivas pilota lomā.

Preses konferences laikā tika prezentēta Liepājā būvētā divvietīgā "W4racing" ātrumlaiva.

Martins Bergholcs: "Šī laiva ir nebijis projekts un tajā ir ieguldīts ļoti daudz darba, tā ir F2 sacīkšu laiva un tas īpašais ir tas, ka tā paredzēta diviem. Ātrumlaivas jauda ir 215 zirga spēki un maksimālais ātrums 196km/h."

Sacensības notiks jau pēc nedēļas, no 6. līdz 8. oktobrim. Piektdien, 6.oktobrī notiks kvalifikācijas ātrumposms "Rally Liepāja" dalībniekiem un atklāšanas ceremonija pie koncertzāles "Lielais Dzintars", savukārt sestdien un svētdien paredzēti sacensību ātrumposmi Liepājas puses grants ceļos.

Sestdien Tirdzniecības kanāla ūdeņus pierūcinās ātrumlaivu sacensību dalībnieki, bet pilsētas ātrumposma trasē dosies arī Lada RX Kurzeme ieskaites sportisti.

Ieplāno aizrautīgu nedēļas nogali un iepazīsties ar programmu šeit: RALLY LIEPAJA

Izmantotie resursi:
facebook.com