Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Beach Box ELKOR pludmales volejbola stadionā notiks Rīgas jaunatnes kauss

Jānis Celmiņš

Pludmales volejbola attīstības biedrība sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldi aicina visus jauniešus līdz 18 gadu vecumam (ieskaitot) piedalīties Rīgas jaunatnes kausā pludmales volejbolā.

Turnīrs notiks Beach Box ELKOR pludmales volejbola stadionā, Rīgā, Brīvības gatvē 201, 2021. gada 31.jūlijā un 1.augustā:
- 31.jūlijs plkst. 10:00 jaunieši (zēni un meitenes) līdz 15 gadu vecumam;
- 1.augusts plkst. 10:00 jaunieši (zēni un meitenes) no 15 līdz 18 gadu vecumam.

Sacensībās piedalās jauniešu komandas (gan meiteņu, gan zēnu) divās vecuma kategorijās: jaunieši līdz 15 gadu vecumam un jaunieši no 15 līdz 18 gadu vecumam.

Turnīra dalības maksa ir 10 EUR no komandas! 30% atlaide dalības maksai tiek piešķirta Rīgas pašvaldības dibināto izglītības iestāžu īstenoto sporta programmu audzēkņu grupām.

Turnīrs tiek organizēts pēc augstākajiem kvalitātes standartiem, nodrošinot visiem jauniešiem iespēju sajusties, kā īstā čempionātā, jo visas spēles tiesās tiesneši!

Turnīra uzvarētāji saņem īpašos kausus, kā arī visi goda pjedestāla dalībnieki tiek apbalvoti arī ar medaļām, diplomiem un pārsteiguma balvām no atbalstītājiem.

Komandu pieteikumi jānosūta līdz 2021. gada 30.jūlijam, plkst. 16.00 elektroniski uz e-pastu: turniri@beachbox.lv vai, zvanot pa tālruni 29341654.
Pieteikumā jānorāda: dalībnieku vārds uzvārds un kontaktinformācija.