Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Kols nekandidēs uz pārvēlēšanu Bobsleja un skeletona federācijas prezidenta amatā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kols nekandidēs uz pārvēlēšanu Bobsleja un skeletona federācijas prezidenta amatā
Jānis Kols. Foto: Vladislavs Proškins/f64

LETA. Uzņēmējs Jānis Kols nekandidēs uz pārvēlēšanu Latvijas Bobsleja un skeletona federācijas (LBSF) prezidenta amatā, vēsta laikraksts "Latvijas Avīze".

Kols LBSF vada kopš 2006. gada, bet uz piekto termiņu prezidenta amatā nekandidēs. "Uzskatu, ka 16 gadi ir vairāk nekā pietiekami ilgs laiks vadītāja amatā," laikraksts citē Kola teikto.

Līdz ar to šovasar plānotajā kopsapulcē tiks vēlēts jauns organizācijas prezidents. Vispirms federācijas biedri izvirzīs savus kandidātus uz valdi, pēc kuras ievēlēšanas valdes locekļi no sava vidus izvēlēsies prezidentu.

     [+] [-]

, 2022-04-29 12:27, pirms 2 gadiem
Dukurs

     [+] [-]

, 2022-04-29 14:46, pirms 2 gadiem
sporta lidzzinatajs rakstīja: Dukurs
Savickis. Kompetents bobslejā&skeletonā.

     [+] [-]

, 2022-04-29 15:47, pirms 2 gadiem
Piekrītu, ka 16 gadi ir pietiekami ilgs laiks, bet daži tuvākie arī nesolās būt pārāk optimistiski, kas nemotivē. Nākamajam prezidentam būs grūts sākums - mazāks valsts finansējums rezultātu dēļ un iespējams arī problēmas ar privātajiem sponsoriem, ja gadījumā nākamajā sezonā mazāk startēs PK posmos (https://sportacentrs.com/ziemas_sports/bobslejs/25042022-prusis_paliek_latvijas_bobsleja_izlase_ki) .
Bet redzēs, varbūt, ka būs labāk kā es te prognozēju.