Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Lightning'' turpina uzvaru sēriju un tiek galā ar ''Kings''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Lightning'' turpina uzvaru sēriju un tiek galā ar ''Kings''
"Lightning" kapteinis Stīvens Stemkoss. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Naktī uz svētdienu trešo uzvaru pēc kārtas un astoto pēdējo desmit maču laikā svinēja Tampabejas ''Lightning'', kas, spēlējot bez Rūdolfa Balcera, ar 5:2 pārspēja Losandželosas ''Kings''. 11. spēlē pēc kārtas rezultativitātes punktu izcīnīja Stīvens Stemkoss.

• Nacionālajā hokeja līgā (NHL) trešo uzvaru pēc kārtas šonakt svinēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Tampabejas ‘’Lightning’’, kas ar 5:2 apspēlēja Losandželosas ‘’Kings’’. Pretiniece piedzīvoja ceturto zaudējumu pēdējo desmit spēļu laikā.

• ‘’Lightning’’ aizvada veiksmīgu sezonas nogriezni, izcīnot jau astoto uzvaru pēdējo desmit maču laikā. Ar 65 punktiem tā atrodas piektajā vietā Austrumos, bet trīs punktu vairāk ir gan ‘’Devils’’, gan ‘’Maple Leafs’’
.
• Pamatus uzvarai Tampabeja ielika pirmajā trešdaļā, to uzvarot ar 3:1. Jau 11. spēlē pēc kārtas vismaz vienu rezultativitātes punktu izcīnīja Stīvens Stemkoss. Viņš rezultatīvi piespēlēja piekto vārtu guvumā.

• Vārtus ‘’Lightning’’ labā guva pieci dažādi hokejisti, bet Niks Perbikss atdeva trīs rezultatīvās piespēles.

• Tikmēr vārtos Andrejs Vasiļevskis tika galā ar 26 no pretinieku izdarītajiem 28 metieniem.

• Nākamo spēli klubs aizvadīs vien 6. februārī, kad izbraukumā viesosies pie Floridas ‘’Panthers’’. Tieši šajā vienībā Balcers sāka šo sezonu.

NHL spēles 29. janvārī

SpēleRezultāts
Avalanche - Blues4:2
Panthers - Bruins4:3 P
Jets - Flyers0:4
Lightning - Kings5:2
Senators - Canadiens5:0
Penguins - Sharks4:6
Islanders - Golden Knights1:2 P
Wild - Sabres3:2 PM
Kraken - Blue Jackets3:1
Oilers - Blackhawks7:3
Ducks - Coyotes2:1 P