Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Batlers: ''Ja nemestu 5/21 un nekļūdītos, spēle būtu noslēgusies citādi''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Batlers: ''Ja nemestu 5/21 un nekļūdītos, spēle būtu noslēgusies citādi''
Džimijs Batlers. Foto. AP. Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Maiami ''Heat'' līderis Džimijs Batlers pēc zaudējuma Austrumu konferences fināla sestajā spēlē pret Bostonas ''Celtics'' uzņēmās atbildību, sakot, ka viņam jādemonstrē labāks sniegums laukumā.

Naktī uz svētdienu septīto spēli Austrumu konferencē Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) ietvaros izrāva Bostonas ''Celtics'', kas viesos ar 104:103 pārspēja Maiami ''Heat''. Izšķirošā spēle par tikšanu finālā gaidāma naktī uz otrdienu.

''Šī ir lieliska sērija. Šajā sezonas brīdī nezinu, kā mēs izdarīsim darbu līdz galam, taču dosimies laukumā un darīsim visu, lai to panāktu. Nākamās 48 stundas būs tieši par to,'' pēc neveiksmes teica ''Heat'' galvenais treneris Ēriks Spoelstra, kamēr līderis Džimijs Batlers atbildību lika uz sevis.

''Ja es nemestu 5/21, nekļūdītos un nedarītu citas līdzvērtīgas lietas, tad šī spēle būtu noslēgusies citādāk. Mēs esam gatavi iekļūt finālā. Šis ir ļoti aizraujošs basketbols. Zinu, ka varam to paveikt un pārvarēt šo testu. Esam līdzīgā situācijā bijuši jau iepriekš. Dosimies izbraukumā, lai uzvarētu ļoti sarežģītā vidē,'' pēc mača teica Maiami vienības līderis.

Komandas biedru Deriku Vaitu pēc spēles slavēja Bostonas ''Celtics'' komandas biedri. ''Viņš kā zibens spēriens ieradās no nekurienes un mūs izglāba. Tā bija lieliska izspēle,'' teica Džeilens Brauns. Pats spēles varonis pauda, ka Bostona atradusi veidu, kā noslēgt spēli savā labā. ''Nezinu, vai vārds nosvērtība ir pareizais, ko varētu lietot saistībā ar notikušo pēdējo četru minūšu laikā. Taču mēs atradām veidu, kā to noslēgt savā labā.''

Austrumu konferences uzvarētāju finālā jau gaida Rietumu uzvarētāja Denveras ''Nuggets'', kam bija nepieciešamas tikai četras spēles, lai pārspētu Losandželosas ''Lakers''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-05-28 13:48, pirms 11 mēnešiem
ja mestu 21/21 spēle būtu noslēgusies savādāk. loģiski. bet nu Džimbo saņemies. laiks pierādīt, ka esi vilcējs, ne slotaskāts, kas ik pa laikam izšauj.

     [+] [-]

, 2023-05-28 14:42, pirms 11 mēnešiem
Ja tantei būtu riteņi, būtu tramvajs, tas no tās pašas sērijas...

     [+] [-]

, 2023-05-28 16:04, pirms 11 mēnešiem
Par Bos uzvaru!