Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Latvijas komandām zaudējumi BYFL spēlēs izbraukumā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijas komandām zaudējumi BYFL spēlēs izbraukumā
Foto: Latvijas Futbola federācija.

Latvijas komandas pagājušās nedēļas nogales spēlēs Baltijas Jaunatnes futbola līgā (BYFL) mājup no izbraukuma devās ar zaudējumiem.

JDFS "Alberts" ar 0:1 piekāpās "Be1 NFA" no Lietuvas, BFC "Daugavpils" ar 0:5 atzina citas šīs valsts komandas "Baltijos FA" pārākumu, bet Liepājas FS ar 0:2 zaudēja FC "Ararat" no Igaunijas. Ceturtā Latvijas pārstāve FS "Metta" nedēļas nogalē nespēlēja.

Albertiešiem tas bija pirmais zaudējums turnīrā, un ar četriem punktiem komanda A grupā pašlaik ieņem trešo vietu. Mettieši ar sešiem punktiem ir otrie. Arī daugavpilieši cieta savu pirmo zaudējumu sacensībās, bet B grupas kopvērtējumā viņi ar sešiem punktiem atrodami trešajā pozīcijā. Liepājnieku kontā punktu pagaidām nav – sestā vieta apakšgrupā.

Šajā nedēļas nogalē visas sešas turnīra spēles notiks Rīgā.

Kā ziņots, BYFL pirmajā sezonā spēkiem mērojas pa četrām labākajām Latvijas, Lietuvas un Igaunijas komandām U-15 (2007. dz.g.) vecuma grupā. BYFL sezona ilgst no marta līdz septembrim. Komandas, kas ir sadalītas divās apakšgrupās pa sešām vienībām katrā, aizvada viena apļa turnīru, kam sekos izslēgšanas spēles, sākot ar ceturtdaļfinālu. Lietuvas un Igaunijas komandas savas savstarpējās spēles aizvada Latvijā, savukārt Latvijas komandas cīņas aizvada visās trīs valstīs.

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija