Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Supermoto sacīkstēs "333" trasē startēs sportisti no septiņām valstīm

Juris Grīns
Juris Grīns

Supermoto sacīkstēs "333" trasē startēs sportisti no septiņām valstīm
Foto: publicitātes

Šodien, 27. maijā sporta kompleksā „333” norisināsies šīs sezonas otrais Latvijas un pirmais Lietuvas čempionāta posms supermoto. Sagaidāmi sportisti no septiņām valstīm.

Supermoto ir aizraujoša motosporta disciplīna, kurā ir apvienoti vairāki motosporta veidi kā motokross, moto šoseja un “flat track”. Aplis sastāv no vairākām sekcijām, gan asfalta, gan grunts, kurā atrodami tramplīni. Sestdien Ropažos ieradīsies visi ātrākie Baltijas sportisti, kuriem konkurenci sagādās motobraucēji no Krievijas, Somijas, Polijas un Anglijas.

Aizraujošas cīņas norisināsies S1, Open, Super Quad un SM Street klasēs. Atbalsts trases malā noderēs, tādēļ līdzjutēju rindās aicinām ikvienu motosporta cienītāju, turklāt ieeja pasākumā ir bez maksas.

„333” trasē sacensību diena iesākusies jau no pulksten 9:00, kad sākās treniņbraucieni. Pirmie kvalifikāciju starti paredzēti no pulksten 11:40. Paralēli notikumiem trasē, klātesošajiem būs iespēja doties braucienā ar īres kartingiem un iestiprināties „333 Cafe”.

Informāciju sagatavoja:
Marta Kaktiņa