Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

FIS sacensībās Ukrainā slēpotājs Bikše uzvar desmit kilometru distancē

Emils Ozerinskis

FIS sacensībās Ukrainā slēpotājs Bikše uzvar desmit kilometru distancē
I.Bikše. Foto:no slēpošanas sacensību arhīva.

LETA. Latvijas distanču slēpotājs Indulis Bikše svētdien izcīnīja uzvaru Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) sacensībās Ukrainā, triumfējot desmit kilometru distancē.

Latvijas slēpotājs distanci veica 24 minūtēs un 0,8 sekundēs, par 14,6 sekundēm apsteidzot mājinieku Aleksandru Lisogoru. Trešais, atpaliekot no Bikšes par 18,3 sekundēm, bija cits ukrainis Oleksijs Krasovskijs.

Piektdien Bikše uz goda pjedestāla kāpa arī 15 kilometru distancē, finišējot trešajā vietā. Latvietis distancē pavadīja 45 minūtes un 6,2 sekundes, no uzvarētāja Kraskovskija atpaliekot par vienu minūti un 9,6 sekundēm.

Par uzvaru desmit kilometru distancē Bikše nopelnīja 61,03 FIS punktus.

Izmantotie resursi:
LETA.lv

     [+] [-]

, 2021-12-26 20:53, pirms 2 gadiem
Autor!
Vai nevarētu precizēt, kādā slēpošanas veidā(klasiskā vai slidsolī) notika sacensības,konkrētāku sacensību vietu,kopējo dalībnieku skaitu,sportistu pārstāvēto valstu skaitu(domāju,ka pat vieglāk uzrakstīt valstu uzskaitījumu)!