Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Vai “Lielvārde/FatPipe” beidzot būs atguvušies?

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Vai “Lielvārde/FatPipe” beidzot būs atguvušies?
Armands Savins (#21)
Foto: Floorball.lv

Elvi vīriešu florbola virslīgā šovakar paredzēts izspēlēt vienu maču, kurā “Lielvārde/FatPipe” savās mājās uzņems “FBK Valmiera”. Abām komandām sezonas sākums bijis neveiksmīgs, bet pēdējās cīņās izdevies izcīnīt uzvaras.

“Lielvārde/FatPipe” – “FBK Valmiera” pulksten 20:00 Lielvārdē

Zaudējuši trīs spēlēs pēc kārtas un sešas no čempionātā aizvadītajām astoņām, “Lielvārde/FatPipe” bija nonākuši turnīra tabulas pēdējā vietā. Tomēr pēdējā aizvadītajā mačā savās mājās pārliecinoši ar 11:3 apspēlēti Liepājas “kurši”, kas ļāvis nedaudz uzlabot noskaņojumu komandā. Tabulā gan ar deviņiem punktiem tikpat spēlēs “vardes” atrodas vien desmitajā vietā, par vienas uzvaras tiesu atpaliekot no kārotā astotnieka. Pēdējās spēlēs rezultatīvu sniegumu demonstrējuši Aivis Kusiņš un Armands Savins, bet Sandis Mihailovskis punktus nopelnījis visās spēlēs, kurās šosezon devies laukumā. Tādas gan bijušas vien četras spēles… Savins ar 14 (7+7) punktiem ir vienības rezultatīvākais spēlētājs, desmit punktu robežu sasnieguši arī Markuss Nazarovs (5+7), Kusiņš (7+4), Oskars Tūtāns (7+3) un Juris Sandis Jēgers (4+6). Vienība šosezon ļoti vāji spēlējusi maču pirmās trešdaļas, tiesa, pēdējā spēlē pret liepājniekiem tieši pirmajā periodā tika ielikts liels pamats uzvarai, šo spēles nogriezni uzvarot ar 7:0.

Tikmēr Valmieras komanda ātrāk spēja pārlauzt vāji iesāktās sezonas neveiksmju joslu, pašlaik ar 16 punktiem desmit spēlēs atrodoties piektajā pozīcijā. Pagājušajā nedēļā komanda aizvadīja divas spēles, vispirms pārliecinoši izbraukumā apspēlējot “raķetes” (14:4), bet pēc tam sastapās ar sīkstu “Irlavas” pretestību (6:5), trīs punktus tabulā gan ierakstot. Pret irlavniekiem pārtrūka Laura Alvja Stiprā septiņu spēļu sērija ar vismaz vienu rezultativitātes punktu un pašlaik labākā aktīvā punktu spēļu sērija ir trešās maiņas uzbrucējam Patrikam Briežem, kurš punktus guvis piecās pēdējās spēlēs. Sezonas kontekstā gan līderis joprojām ir Mārtiņš Broks (10+8), kurš vienīgais atzīmējies ar desmit vārtu guvumiem. Gana rezultatīvi darbojas arī Matīss Salmiņš (8+6), Pāvels Semjonovs (5+9), Stiprais (9+4) un Gvido Lauga (8+5), kurš uzņem arvien labāku sportisko formu.

     [+] [-]

, 2021-11-26 15:21, pirms 2 gadiem
nē, atbildot uz virsraksta jautājumu