Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2990, Did:0, useCase: 3

Latvijas džudistei Gulītei bronza pasaules kadetu čempionātā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Latvijas džudistei Gulītei bronza pasaules kadetu čempionātā
Anna Gulīte (otrā no labās). Foto: Carlos Ferreira

LETA. Latvijas džudiste Anna Gulīte piektdien pasaules kadetu čempionātā Bosnijā un Hercegovinā izcīnīja bronzas medaļu svara kategorijā līdz 57 kilogramiem.

Gulīte pirmajā C grupas kārtā bija brīva, otrajā ar "waza-ari" pārspēja Vācijas sportisti Saru Gerecki, trešajā ar "ippon" pieveica horvātieti Janu Cvjetko, bet cīņā par uzvaru grupā ar "ippon" zaudēja brazīlietei Biankai Reisai.

Gandarījuma turnīrā latviete ar "ippon" pēc tatami aizvadītām trim minūtēm un 17 sekundēm pārspēja Kazahstānas sportisti Danu Abdirovu, bet cīņā par bronzas medaļu viņai bija vajadzīgas divas minūtes vairāk, lai uzvarētu francūzieti Emu Melisu.

Kadetu čempionātā dalība vēl paredzēta Maksimam Bižānam svara kategorijā līdz 90 kilogramiem un Jānim Strazdiņam svara kategorijā virs 90 kilogramiem.

Pasaules čempionāts kadetiem Sarajevā beigsies sestdien.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-08-27 17:06, pirms 2 gadiem
Apsveicu!
Varbūt kādreiz būs arī Latvijai un Annai medaļa pasaules čempī vai olimpiādē.