Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

WBC čempions Čarlo tika arestēts par rēķina nesamaksāšanu bārā

Rolands Eliņš

WBC čempions Čarlo tika arestēts par rēķina nesamaksāšanu bārā
Džermals Čarlo. Foto: AP/Scanpix

Pasaules boksa padomes (WBC) pasaules čempions vidējā svara kategorijā Džermals Čarlo vakardien tika Teksasā, ASV, arestēts saistībā ar apsūdzību, kas noformēta pēc likumpantiem par otrās pakāpes laupīšanu.

Kā liecina Teksasas štata tiesas dokumenti, Džermals Čarlo vakardien pats pieteicās policijā un tika apcietināts saistībā ar notikumu iepriekšējā mēnesī. Viņam izvirzītas apsūdzības pēc trim pantiem, un Čarlo par visām trim iemaksāja drošības naudu un drīz vien varēja atkal doties prom.

Čarlo jūlijā kādā Sanantonio bārā bijis kopā ar citām personām, un viņi kopā sakrājuši krietnu rēķinu. Čarlo to centies apmaksāt ar kredītkarti, taču, kā norādīts policijas ziņojumā, kredītkartes maksājums vairākkārt ticis noraidīts.

Bāra darbinieki policijai pēc tam stāstīja, ka Čarlo ir apsūdzējis viesmīli kā vainīgu pie tā, ka viņa kredītkarte nedarbojas un tikusi nozaudēta, un pieprasījis, lai tad viņa arī apmaksā viņa rēķinu. Video novērošanas ierakstos fiksēti kadri, kā Čarlo pārbauda bāra čeku izrakstus no tā vakara, taču neesot tos atdevis, un to vidū bijis arī kāda cita bāra klienta samaksātais.

Video novērošanas ieraksti ir bez skaņas, taču policijas ziņojumā norādītas liecības, ka Čarlo kliedzis, ka gatavs izrēķināties ar bāra darbiniekiem. Kā norāda ESPN, Teksasas štata likumi paredz daudz bargāku sodu, ja finansiālu zaudējumu nodarīšanā izmantoti draudi. Pēc šāda likuma panta Čarlo var tikt sodīts ar cietumsodu no diviem līdz 20 gadiem, kā arī naudas sodu līdz desmit tūkstošiem dolāru.

Naudas summa, kādu Čarlo nav samaksājis bārā, netiek nosaukta. Viņa advokāts publiski noliedza, ka Čarlo būtu piesavinājies naudu, kas nebūtu bijusi viņa paša, kā arī uzsvēra, ka viņa klients nevienam neesot draudējis.

31 gadu vecais Čarlo savā boksera karjerā ir uzvarējis visās 32 cīņās un ir WBC pasaules čempions vidējā svara kategorijā. Viņš tiek vērtēts kā viens no šobrīd spēcīgākajiem savas divīzijas pārstāvjiem, kamēr viņa brālis Džermels Čarlo jūlijā aizvadīja visu titulu apvienošanas cīņu pirmā vidējā svara divīzijā un cīnījās neizšķirti. Viņa brāļa problēmas esot radušās tieši šīs cīņas priekšvakarā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/boxing/story/_...

     [+] [-]

, 2021-08-27 14:30, pirms 3 gadiem
Tas virsraksts ar google translate ir uzcepts?

Pats raksts ar tā samurgots, ka neko saprast nevar, ja nebūtu lasījis pirms tam citur, tā arī nevarētu izburties