Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Sirds operāciju pārcietušais Lundkvists atgriezies uz ledus, bet par nākotni vēl nedomā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sirds operāciju pārcietušais Lundkvists atgriezies uz ledus, bet par nākotni vēl nedomā
Henriks Lundkvists. Foto: AFP/Scanpix

Pirms Nacionālās hokeja līgas sezonas starta Henriks Lundkvists noslēdza līgumu ar Vašingtonas “Capitals”, taču lieliskajam zviedram tika atklātas sirds problēmas, kas prasīja operāciju. Tagad Lundkvists atgriezies uz ledus, taču tuvāko mēnešu laikā viņš vēl negrasās lemt par savu nākotni.

“Došanās uz halli šonedēļ bijis ļoti patīkams atalgojums. Protams, ka mana veselība ir galvenā prioritāte. Būs jāpaiet vairākiem mēnešiem, līdz varēšu pieņemt lēmumu par savu nākotni. Nepieciešamas vēl daudzas pārbaudes un sarunas ar ārstiem. Taču ir viena lieta, par ko esmu pārliecināts - joprojām mīlu hokeju,” pauda Henriks Lundkvists, kurš nākamajā nedēļā atzīmēs 39. dzimšanas dienu.

Zviedrs visu NHL karjeru - 15 sezonas - aizvadījis Ņujorkas “Rangers” rindās, taču pagājušās sezonas laikā viņš zaudēja vietu pamatsastāvā. Lundkvista līgums tika izpirkts, taču vārtsargs nebija gatavs beigt karjeru, tāpēc noslēdza vienas sezonas līgumu ar Vašingtonas “Capitals”. Decembrī Lundkvists paziņoja, ka sirds problēmu dēļ nevarēs doties laukumā, un janvāra sākumā viņam tika veikta operācija. Pie metienu atvairīšanas Lundkvists ķēries 47 dienas pēc operācijas.

     [+] [-]

, 2021-02-26 12:34, pirms 3 gadiem
Zviedrijas hokeja leģenda! Viens no 21.gs. labākajiem vārtsargiem! Lai veselība!