Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Netlaus un Zunte Siguldā iegūst Eiropas junioru čempionāta bronzas medaļas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Netlaus un Zunte Siguldā iegūst Eiropas junioru čempionāta bronzas medaļas
Krists Netlaus. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Šodien Siguldā norisinājās Eiropas čempionāts junioriem, kas vienlaikus bija arī Eiropas kausa posms skeletonā. Latvijai par medaļām parūpējās Krists Netlaus un Dārta Zunte.

Par Eiropas čempionāta junioriem bronzas medaļnieku kļuva Krists Netlaus, kurš abos braucienos sasniedza trešo labāko laiku, sacensību gaitā sniegumu uzlabojot. Viņš piekāpās tikai Krievijas sportistiem – par čempionu kļuva Jevgeņijs Rukosujevs, kurš par 0,09 sekundēm apsteidza Vladislavu Semjonovu. Netlaus no uzvarētāja atpalika 0,19 sekundes.

Junioru čempionāta ieskaitē piektais, bet Eiropas kausa posmā sestais bija Mārtiņš Muižnieks, kurš uzvarētājam zaudēja 1,25 sekundes. Viņam otrajā braucienā izdevās uzrādīt ceturto labāko laiku. Savukārt Elvis Veinbergs bija desmitais junioru ieskaitē, zelta medaļniekam zaudējot 2,68 sekundes. Pēc pirmā brauciena viņš bija devītais, bet otrais bija neveiksmīgs, priekšā palaižot Francijas sportistu.

Arī dāmu konkurencē par čempioni kļuva Krievijas pārstāve – Jūlija Kanakina pārliecinoši uzvarēja abos braucienos, nesajūtot nekādu spiedienu no sāncensēm. Sudraba medaļniece Agate Besāra no Francijas atpalika 1,65 sekundes, kamēr bronzu ieguva Dārta Zunte, kura uzvarētājai piekāpās 2,13 sekundes.

Uzreiz aiz goda pjedestāla palika Endija Tērauda, kura sīvā cīņā piekāpās tautietei (+0.08). Pēc pirmā brauciena viņām bija identisks laiks un dalīta trešā vieta, bet otro braucienu mazliet labāk veica Zunte.

     [+] [-]

, 2019-01-26 13:28, pirms 5 gadiem
Opā, Francijā arī ir skeletonisti?

  +2 [+] [-]

, 2019-01-26 13:42, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Opā, Francijā arī ir skeletonisti?
ir ir

pirms kādiem 10 gadiem vēl tādi Cavoret un Saint -Genies viņiem diezgan atzīstami mauca pa PK

  +1 [+] [-]

, 2019-01-26 13:46, pirms 5 gadiem
ice F-1 rakstīja: ir ir

pirms kādiem 10 gadiem vēl tādi Cavoret un Saint -Genies viņiem diezgan atzīstami mauca pa PK
Bet PK pēdējos gados neviens no FRA nestartē, ja?

     [+] [-]

, 2019-01-26 13:57, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Bet PK pēdējos gados neviens no FRA nestartē, ja?