Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Rūsiņa aktivitāte neglābj "Flames" no zaudējuma

Juris Miņins
Juris Miņins

Rūsiņa aktivitāte neglābj "Flames" no zaudējuma
Ralfs Rūsiņš (Nr.99) cīņā pret "Orange" uzbrukumu, Foto:liberty.edu/flames

Aizvadītajā naktī savu pirmo zaudējumu 2021. gada NCAA amerikāņu futbola sezonā piedzīvoja Ralfa Rūsiņa Libertī "Flames", kas ar 21:24 atzina Sirakjūsu "Orange" pārspēku.

Libertī "Flames" 2021. gada sezonā cīnījās bez zaudējumiem un, lai arī Sirakjūsu "Orange" var saukt par spēcīgāko pretinieku ar kuru viņi tikās šosezon, divās iepriekšējās tikšanās reizēs komandas uzvaras dalīja uz pusēm, kas lika domāt, ka arī šoreiz cīņa būs sīva.

Tieši tā arī bija, jo "Orange", lai arī vadībā izvirzījās pirmie, nespēja šo pārsvaru noturēt. Malīks Viliss ar trīs rezultatīvām piespēlēm panāca neizšķirtu, taču pēdējais uzbrukums bija Sirakjūsu komandai un viņi, tikuši 35 jardu attālumā no vārtiem, izšķīrās par brīvsitienu līdz ar mača pamatlaika beigām, kas arī izrādījās precīzs un laukuma saimnieki svinēja panākumu ar 24:21.

Libertī komandai šis bija ne tikai pirmais zaudējums sezonā, bet pirmais kopš 2020. gada 22. novembra un tikai otrais kopš 2019. gada 23. novembra.

Ralfs Rūsiņš jau otro maču pēc kārtas izceļas ar gana labu individuālo statistiku, jo otro cīņu pēc kārtas aizsardzības līnijas iekšējā aizsarga kontā ir pieci tvērieni.

Libertī "Flames" turpinās NCAA čempionātu pēc nedēļas, kad tiksies ar Alabamas universitātes Birminghemā "Blazers" komandu.

Izmantotie resursi:
https://www.liberty.edu/flames/