Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ventspilī aizvadīts EBT “Latvia Grand Prix” posms pludmales handbolā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Ventspilī aizvadīts EBT “Latvia Grand Prix” posms pludmales handbolā
Foto; Latvijas Handbola federācija.

Pagājušajā nedēļas nogalē Ventspils pludmalē notika Eiropas pludmales handbola tūres (EBT) “Latvia Grand Prix” posms „Ventspils 2022″. Šāds turnīrs, kurš iekļaujas EBT apritē, Baltijas valstīs norisinājās jau otro reizi.

Sacensībās piedalījās piecas dāmu un sešas kungu komandas. Tajā pašā laikā uz paralēlajiem laukumiem notika bērnu turnīrs, kurā piedalījās plašs jauno handbolistu loks. Atšķirībā no pirmā gada, kad laikapstākļi bija vētraini, šogad dalībniekus sildīja saule un bija jūtams vējš – kā jau Ventspilī, taču nekas neliedza sacensību organizatoriem „Intrasport” sarīkot EBT līmeņa pludmales handbola turnīru.

Šis turnīrs bija īpašs, jo kopīgi norisinājās arī “Be Active” aktivitātes, kas ļāva ikvienam pilsētniekam un tās viesim jebkurā vecumā izmēģināt handbolu. Īstu virpuli savērpa komandu spēlētāji, kuri pludmales handbola laukumos darbojās meistarīgi, pašaizliedzīgi un atraktīvi. To varēja novērot arī metienu konkursā, kurā vairāki komandu dalībnieki veidoja interesantus priekšnesumus. Braucienu ar Stena Line balvā ieguva konkursa uzvarētāja Patrīcija Prūse!

Par turnīra uzvarētājiem kļuva SK "LATGOLS" komanda sieviešu konkurencē un "POPHOUSE/AMECO" komanda vīriešu konkurencē.

Turnīra reitings dāmām
1. SK Latgols
2. Jēkabpils /Easy Wood
3. Zelta gabali (Rīga)
4.Jēkabpils U-14
5. Jēkabpils U-16

Turnīra reitings kungiem
1. POPHOUSE/AMECO
2. Hydrox/GMT Beauty
3. HK Ogre/Hydrox
4. Talantu kalve/MSĢ
5. C4H10 MELLUZHI
6. Talantu kalve

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola Federācija

     [+] [-]

, 2022-07-27 11:37, pirms 2 gadiem
Interesanta spēle pludmales handbols.