Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dončičs: ''Vēlos ar Dalasu izcīnīt titulu''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dončičs: ''Vēlos ar Dalasu izcīnīt titulu''
Luka Dončičs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas ''Mavericks'' līderis Luka Dončičs intervijā atklājis, ka kopā ar vienību vēlas kļūt par līgas čempionu, taču paveikt to nebūs vienkārši.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Dāvja Bertāna pārstāvētā Dalasas ''Mavericks'' pirms iepriekšējās sezonas noslēdza piecu gadu maksimālo līgumu ar tās līderi Luku Dončiču. Jauno sezonu slovēnis iesācis spoži. Viņš ir līgas rezultatīvākais basketbolists ar vidēji mestiem 34 punktiem spēlē. Dončičs ierindojies ceturtajā vietā rezultatīvajās piespēlēs (8.1 piespēle spēlē) un septītajā sakrātajās atlēkušajās bumbās (deviņas bumbas spēlē).

''Tas ir basketbols. Tas ir mans darbs, no kura gūstu baudu. Katru vakaru, dodoties laukumā, saņemu labākās emocijas,'' intervijā starp īso Pateicības dienas pauzi ASV teica Dončičs. ''Neuzskatu, ka viņiem jāuztraucas. Man vēl ir spēkā piecu gadu līgums, tāpēc līdzjutējiem nevajadzētu uztraukties,'' par savu nākotni Dalasā turpināja tās līderis.

Viņš arī atklāja savu mērķi, ko vēlas sasniegt kopā ar ''Mavericks''. ''Visi vēlas izcīnīt titulu. Vēlos kopā ar Dalasu izcīnīt NBA titulu. Katru sezonu tas ir mūsu mērķis. Lai mērķi īstenotu, jāiegulda liels darbs, jo to nemaz nav tik viegli paveikt. Līgā ir daudz spēcīgu komandu un šobrīd katrs var apspēlēt katru. Ikvienā spēlē tev jābūt gatavam rādīt labāko spēli.''

Pagājušajā sezonā Dončičs kopā ar ''Mavericks'' aizspēlējās līdz Rietumu konferences finālam, kur zaudēja nākamajai čempionei Goldensteitas ''Warriors''. Kopumā slovēnis NBA regulārajā turnīrā laukumā devies jau 280 spēlēs, kurās vidēji guvis 26.8 punktus, atdevis 8.6 rezultatīvās piespēles un savācis astoņas atlēkušās bumbas.

Dalasas ''Mavericks'' jauno sezonu sākusi ar deviņām uzvarām 17 spēlēs un desmito vietu Rietumu konferencē. Nākamo maču tā aizvadīs naktī uz svētdienu, kad viesosies Hjūstonā pie ''Rockets''.

  +3 [+] [-]

, 2022-11-24 19:32, pirms gada
Vajadzēja pajautāt kas viņam ir svarīgāks MVP vai NBA Čempiona tituls.
Slēpts komentārs: LASHARA_2022

  +2 [+] [-]

, 2022-11-24 21:02, pirms gada
Velvienu tādu pašu pelmeni selfishu komandā un varbūt ko izcīnīs 🤪

  +5 [+] [-]

, 2022-11-24 22:24, pirms gada
O ja? Nopietni? Tad sāc beidzot spēlēt kā saspēles vadītājs, piespēlē, neturi bumbu pie sevis, sāc beidzot ātri skriet un nečīkstēt pie tiesniešiem par katru epizodi. Nevaru iedomāties, kā viņu komanda cieš....

  +2 [+] [-]

, 2022-11-24 22:26, pirms gada
Tikai pie satriecošas un negaidītas veiksmes tas būtu iespējams, ja MAVS turpinās spēlēt ar esošo spēles sistēmu un filozofiju.
Lai jau veicas, bet viņam vairāk spīd MVP tituls Vestbruka un Hardena stilā.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-25 08:58, pirms gada
jā jā titulu

  +2 [+] [-]

, 2022-11-25 09:39, pirms gada
Paskatieties kuriem spēlētājiem nav titulu un kas tiem kopīgs:
Westbrook
Harden
Antony
Iverson
Dončičs
Ir protams vēl citi

Durantam arī nebūtu ja nebūtu ielecis čempionu vagonā...

     [+] [-]

, 2022-11-26 01:59, pirms gada
vienā no Simpsonu sērijām noteikti...