Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Rūsiņa "Flames" atspēlējas un izcīna sesto uzvaru sezonā

Juris Miņins
Juris Miņins

Rūsiņa "Flames" atspēlējas un izcīna sesto uzvaru sezonā
Ralfs Rūsiņš (Nr.99), Foto:liberty.edu/flames

Libertī "Flames" amerikāņu futbola komanda, kuru pārstāv arī Latvijas sportists Ralfs Rūsiņš, vakardien NCAA čempionātā ar 35:26 pārspēja Ziemeļteksasas "Mean Green" vienību, izcīnot sesto uzvaru šajā sezonā.

Turpinoties Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) amerikāņu futbola sezonai, vakardien kārtējo maču aizvadīja Libertī "Flames" vienība, kurai pretiniekos bija Ziemeļteksasas "Mean Green" komanda. Jāsaka, ka spēle nebija tik viegla kā, iespējams, varēja gaidīt un "Flames" nācās atspēlēties no rezultāta 14:26, kas bija mača trešajā ceturtdaļā.

Atspēlēšanās izdevās veiksmīga pateicoties divām Malīka Vilisa rezultatīvām piespēlēm (mačā kopumā viņa kontā bija trīs asistēšanas) un Demario Duglasa atgrieztajam spērienam.

Aizsardzības līnijā spēlējošais Ralfs Rūsiņš šajā mačā veica piecus tvērienus un šī bija jau trešā spēle šajā sezonā, kurā viņš sasniedz piecu veikto tvērienu atzīmi. Sezonā kopumā, astoņos mačos, viņam jau ir 23 tvērieni un trīs seki.

Tā kā šī bija Libertī komandas sestā uzvara, tad viņi jau trešo sezonu pēc kārtas var tikt izvēlēti dalībai kādā no sezonas noslēguma kausu mačiem. "Flames" ir arī viena no trim komandām, kurai ir izdevies kvalificēties kausu mačiem pirmajās trijās sezonās kopš pāriešanas no FCS uz FBS divīziju.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/
https://www.liberty.edu/flames/