Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Esports: yekindar komanda pēc divām uzvarām turpina ar diviem zaudējumiem

Agris Suveizda

Esports: yekindar komanda pēc divām uzvarām turpina ar diviem zaudējumiem
Mareks Gaļinskis jeb "yekindar". Foto: HLTV

Datorspēles CS:GO turnīrā "ESL Pro League Season 16" zaudējumu piedzīvojusi latviešu esportista Mareka Gaļinska jeb yekindar pārstāvētā komanda "Liquid", kas grupu turnīra priekšpēdējā kārtā atzina "Eternal Fire" pārākumu.

• Abās kartēs "Liquid" zaudēja galotnē. Pirmajā kartē Vertigo rezultāts bija 13:16 (bija arī 10:10), bet Inferno - 11:16 (rezultāts bija arī 7:2, 9:9).

• Latviešu esportistam yekindar bija otrā sliktākā statistika komandā – iegūto un zaudēto dzīvību bilance 29-41 un reitings 0,87.

• "Liquid" pirms izšķirošās kārtas ar 2-2 ieņem trešo vietu grupā. Grupas uzvarētāja kvalificēsies ceturtdaļfinālam, bet otrā un trešā vieta tiks uz pārspēļu kārtu.

• Rītvakar plkst. 20.30 pēc Latvijas laika "Liquid" tiksies ar "Cloud9", kas šovakar neuzvarēto līderu duelī sacenšas pret "Furia" (abām 3-0). Tālāk ar 2-2 seko gan "Liquid", gan "Evil Geniuses", 1-3 ir "Eternal Fire" un 0-4 ir "Movistar Riders".

• "Liquid" sāka ar uzvarām pār "Movistar Riders" (2-1) un "Evil Geniuses" (2-0), bet tālāk zaudējusi "Furia" (1-2) un "Eternal Fire" (0-2).

• Turnīra balvu fonds ir 835 tūkstoši ASV dolāru, bet uzvarētāja saņems 175 tūkstošus, kā arī ceļazīmes uz sezonas lielo finālu un nākamā gada Katovices "Masters" turnīru.

• Cita latviešu esportista Helvija Saukanta jeb broky komanda "FaZe Clan" ar bilanci 4-1 grupā ieņēma otro vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.hltv.org/matches/235774...