Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Aizraujošā spēlē ''Nikars'' kļūst par pēdējo pusfinālisti telpu futbola čempionātā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Aizraujošā spēlē ''Nikars'' kļūst par pēdējo pusfinālisti telpu futbola čempionātā
Foto: FS Nikars

Šodien kā pēdējā Latvijas telpu futbola virslīgas pusfinālā iekļuva ''Nikars'', kas pagarinājumā prata atspēlēties no 4:6 un ar 7:6 apspēlēt ''Rēzekni''. Divus no trim izšķirošajiem vārtiem uzvarētāju labā guva Kirils Butkovskis. Pusfinālā ''Nikars'' par iekļūšanu finālā cīnīsies pret ''Petrow/Jelgava''.

''Nikars'' un ''Rēzekne'' savā starpā vēl nebija noskaidrojušas to komandu, kura iekļūs telpu futbola virslīgas pusfinālā. Ja pirmajā spēlē uzvarēja ''Nikars'', tad otrajā ar 3:2 ''Rēzekne''.

Arī trešā spēle noritēja spraigā gaisotnē, uzvarētājam noskaidrojoties papildlaikā. Pirmais puslaiks noslēdzās neizšķirti 2:2, taču galvenie notikumi laukumā risinājās otrajā puslaikā un papildlaikā.

27. minūtē pēc Edgara Tarakanova otrajiem vārtiem ''Rēzekne'' izvirzījās vadībā ar 4:2, taču pārsvaru izšķērdēja. Vispirms 29. minūtē vienus vārtus atguva Sergejs Oļeškovs, bet trīs minūtes vēlāk Rēzeknes spēlētājs sita savos vārtos, pēc kā rezultāts kļuva neizšķirts 4:4.

Arī papildlaikā pirmie vārtus guva Rēzeknes futbolisti, kad trešo un ceturto reizi izcēlās Tarakanovs. Tāpat kā otrajā puslaikā, arī šoreiz rēzeknieši pārsvaru nenoturēja. Otrajā papildlaikā ''Nikars'' telpu futbolisti guva trīs vārtus pēc kārtas un nodrošināja uzvaru visā spēlē, tādējādi iekļūstot pusfinālā. Par galveno varoni kļuva Kirils Butkovskis, kurš papildlaikā guva divus vārtus.

Pusfinālā ''Nikars'' cīnīsies pret esošo čempioni ''Petrow/Jelgava'', kamēr otrā pārī ''Raba'' cīnīsies pret ''Jēkabpils Lūši/Ošukalns''. Pusfināli sāksies 28. aprīlī.

Latvijas telpu futbola čempionāta pusfināla pāri

Pāris
Petrow/Jelgava - Nikars
Jēkabpils Lūši/Ošukalns - Raba

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija