Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīnam otrais rezultativitātes punkts sezonā, "Marlies" vēlreiz grauj Kalgari

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Rubīnam otrais rezultativitātes punkts sezonā, "Marlies" vēlreiz grauj Kalgari
Kristiāns Rubīns (nr. 44). Foto: Toronto "Marlies"

Amerikas hokeja līgā (AHL) otro graujošu uzvaru pēc kārtas izcīnīja aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā Toronto "Marlies", kas izbraukumā Kalgari ar 5:1 sakāva Stoktonas "Heat". Latviešu hokejists šonakt rezultatīvi asistēja "Marlies" piektajā vārtu guvumā.

Trešajā aizsargu pārī kopā ar amerikāni Džozefu Duzāku spēlējušais 23 gadus vecais Rubīns mačā pret NHL kluba Kalgari "Flames" fārmklubu arī izdarīja divus metienus pa vārtiem un iekrāja lietderības koeficientu +2. Latvijas pieaugušo izlasi 2018. gada pasaules čempionātā Dānijā pārstāvējušais hokejists šosezon aizvadītajās sešās spēlēs atzīmējies kopumā ar vienu vārtu guvumu un vienu rezultatīvu piespēli.

Toronto "Marlies" pēc pēdējo dienu laikā gūtajām pārliecinošajām uzvarām (7:1 un 5:1) ar nopelnītiem astoņiem punktiem Kanādas divīzijas kopvērtējumā pakāpusies uz pirmo vietu. "Heat" un "Marlies" tuvākajās divās dienās Kalgari aizvadīs vēl divas savstarpējās cīņas.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...