Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Nākotnes līga: ''Rēzekne'' grauj Valmieras dublierus, pastarīšu duelī neizšķirts

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Nākotnes līga: ''Rēzekne'' grauj Valmieras dublierus, pastarīšu duelī neizšķirts
"Rēzeknes" futbolists Armans Galajs. Foto: LFF

''Optibet'' Nākotnes līgā šodien tika aizvadītas trīs spēles. ''Rēzekne'' pārsteidzoši sagrāva ''Valmieras'' dublierus, bet pastarīšu duelī starp ''Saldus SS/Leevon'' un ''Olaini'' tika fiksēts neizšķirts. ''Dinamo'' izcīnīja minimālu uzvaru pār ''Skansti''.

• ''Rēzekne'' savā laukumā ar 4:0 sagrāva ''Valmieras'' dublierus. Spēles ievadā Armans Galajs guva pirmos vārtus, bet otrajā puslaikā viņam vēl divi vārti, noformējot hat-trick. Spēles galarezultātu kompensācijas laikā uzstādīja Anatolijs Istrankins.

• Rēzeknieši 12 mačos tikuši pie 11 punktiem un ieņem 11. pozīciju starp 14 komandām, bet ''Valmiera'' ar 27 punktiem ir trešā.

• Pastarīšu duelī ''Saldus SS/Leevon'' izlaida pārsvaru un spēlēja neizšķirti pret ''Olaini'' – 1:1. Pirmos vārtus ar pendeli guva Ralfs Burkāns, bet Kaspars Ikstens puslaika izskaņā raidīja bumbu savos vārtos.

• Saldus futbolisti ieņem 12. vietu ar astoņiem punktiem, savukārt ''Olaine'' noslīdēja uz pēdējo, 14. vietu.

• Futbola klubs ''Dinamo'', pateicoties Maksima Molčanova vārtiem 13. minūtē, pārspēja ''Skansti''. Uzvarētāji ieņem septīto vietu, bet ''Skanste'' ir piektajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/sacensibas/viriesi/o...

     [+] [-]

, 2022-07-23 22:08, pirms 2 gadiem
Saldus pamazām ceļas, bet sastāva problēmas manuprāt ir lielas!

     [+] [-]

, 2022-07-23 23:30, pirms 2 gadiem
Sporta Eksperts#1 rakstīja: Saldus pamazām ceļas, bet sastāva problēmas manuprāt ir lielas!
Spēlētāji pārāk jauni, vai kas viņiem tur ir?

     [+] [-]

, 2022-07-24 08:42, pirms 2 gadiem
Labi jauni vai veci Vārtusargi labi, bet kaut kas trūkst,sastāvs labs ,bet treneris laiž spēlēt jaunos dodot pieredzi, nezinu no kuras pozīcijas izkrīt,bet iespējams ka LEEVON šogad būs viena no tām,ja 7 pozīcija bija sezonas mērķis, tad tagad nesaprotu kāpēc komandā ir bardags,spēlētāji labi, jauni un pieredzējuši, aizsardzība Ikstens-BULVĪTS-DEAKS-FRINANDER -Adebayo-Kravčenko-Burkāns- Bet tik un tā sastāva problēmas?

     [+] [-]

, 2022-07-24 20:18, pirms 2 gadiem
Saldus sastāvā 4 bijušie izlases spēlētāji : Freimanis,Lagzdiņš, Bulvītis, Ikstens.......Katru spēli sāk jauns sastāvs......Nespējīgs treneris..