Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"West Ham" no līgas kausa izslēdz MU; "Tottenham" un "Chelsea" uzvar pendelēs

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"West Ham" no līgas kausa izslēdz MU; "Tottenham" un "Chelsea" uzvar pendelēs
"West Ham" kapteinis un leģenda Marks Noubls. Foto: Reuters/Scanpix

Noslēgusies Anglijas līgas kausa 3. kārta. "West Ham" ar 1:0 pārspēja "Manchester United", kas šo spēli aizvadīja bez vairākiem līderiem, tai skaitā bez Krištianu Ronaldu. Pēcspēles 11 metru sitienu sērijas bija jāaizvada divos dueļos - "Chelsea" izdevās pārspēt "Aston Villa", savukārt "Tottenham" tika pāri Vulverhemptonas "Wandarers" slieksnim.

#Anglijas Premjerlīgas komanda "Brighton", kas šobrīd Anglijas augstākajā futbola līgā demonstrē atzīstamu sniegumu un ieņem ceturto vietu, savā laukumā ar 2:0 pārspēja "Championship" vienību "Swansea". Abus vārtus Braitonas labā pirmajā puslaikā guva 21 gadu vecais īrs Ārons Konolijs.

# Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma "League One" komandu "AFC Wimbledon". Lielgabalnieki, kas Premjerlīgā pratuši uzvarēt divas spēles pēc kārtas, prata uzvarēt ar rezultātu 3:0. "Arsenal" šajā spēlē pārstāvēja vairāki tuvākie rezervisti, bet ar vārtu guvumiem izcēlās Aleksandrs Lakazets, Emils Smits Rouvss un Edvards Nketiā.

# "Leicester City" ar 2:0 pārspēja Anglijas pēc spēka otras stiprākās līgas "Championship" pārstāvi "Millwall". Lesteras rindās spēli aizvadīja liela daļa pamatsastāva spēlētāju, bet līderis Džeimijs Vārdijs tika atpūtināts. Ar vārtiem izcēlās Ademola Lūkmans un Kelači Iheanačo.

# "Manchester United", spēlējot bez Krištianu Ronaldu, Pola Pogbā, Dāvida de Hea, Rafaela Varāna un citiem, savā laukumā ar 0:1 atzina "West Ham" pārākumu, kuru aizvadītās nedēļas nogalē pārspēja Premjerlīgas ietvaros. Viesiem uzvaru nodrošināja Manuels Lanzīni, kurš vārtus guva jau devītajā minūtē.

# Londonas "Chelsea" pret "Aston Villa" 54. minūtē izvirzījās vadībā, kad vārtus guva vācietis Tīmo Verners, bet 64. minūtē 20 gadus vecais Kamerons Arčers prata izlīdzināt rezultātu. Spēles pamatlaiks noslēdzās bez vārtu guvumiem, bet "Chelsea" bija pārāka pēcspēles 11 metru sitienu sērijā – 4:3.

# Uzvaru pēcspēles 11 metru sitienu sērijā nodrošināja arī "Tottenham". Harija Keina pārstāvētā komanda sākotnēji spēja iegūt divu vārtu pārsvaru (2:0), bet "Wolves" atspēlējās. Spēles liktenis tika izlemts pēcspēles sitienu sērijā, kuru labāk izpildīja "Tottenham" futbolisti – 3:2.

Anglijas līgas kauss 3. kārta

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Manchester City - Wycombe6:1Watford - Stoke City1:3
Fulham - Leeds United0:0 (5:6 11m)Wigan - Sunderland0:2
Burnley - Rochdale4:1Norwich - Liverpool0:3
Preston - Cheltenham4:1Sheffield United - Southampton2:2 (2:4 11m)
Brentford - Oldham7:0QPR - Everton2:2 (8:7 11m)
Brighton - Swansea2:0Millwall - Leicester0:2
Wanderers - Tottenham2:2 (2:3 11m)Manchester United - West Ham0:1
Arsenal - AFC Wimbledon3:0Chelsea - Aston Villa1:1 (4:3 11m)

     [+] [-]

, 2021-09-23 00:10, pirms 3 gadiem
Ole kruiza pec karteja titula

  +1 [+] [-]

, 2021-09-23 01:41, pirms 3 gadiem
Oles meistarklase, piekāst 3. šķiras turnīrus! Jāņem PL un ČL!!

  -1 [+] [-]

, 2021-09-23 07:13, pirms 3 gadiem
Varbūt kādreiz visas vietas aizzņemtas!

  -4 [+] [-]

, 2021-09-23 07:59, pirms 3 gadiem
Kamēr Ole vadīs MU - nekas tur labs nav gaidāms, diemžēl... Cik var auklēties ar viņu?

  -3 [+] [-]

, 2021-09-23 09:43, pirms 3 gadiem
milicis11 rakstīja: Kamēr Ole vadīs MU - nekas tur labs nav gaidāms, diemžēl... Cik var auklēties ar viņu?
Konte labprāt vadītu ManUre, bet portugālis nekad to nepieļaušot. Viņam nevajag treneri, kurš neļauj sevi regulēt.

  -1 [+] [-]

, 2021-09-23 12:04, pirms 3 gadiem
Nekad neesmu uzskatijis sitos otras skiras kausus par nopietniem turniriem un uzvaras tajos par kaut kadu lielu sasniegumu. Mazajiem klubiem tas varbut ir kaut kas wow, bet ne jau tituletakajam klubam Anglija.

Tapec pilnigi nekada skrobe nav par vakardienas rezultatu. Loti labi, ka Ole deva atputu lideriem un speleja ar otro sastavu, kas tapat paradija atzistamu sniegumu un domineja lielu dalu speles. Veiksme galigi nebija sabiedrota vakar un tapec neizdevas uzvaret, bet tas nekas - vairak atputas un lielaka koncetracija uz svarigakajiem turniriem - PL un CL.
GGMU

     [+] [-]

, 2021-09-23 12:05, pirms 3 gadiem
Nu vadībai ir mērķis noturēt Šulseru līdz 2026 gadam, lai to pēc tam pārņemtu Krištians Rolands pēc karjeras beigām

     [+] [-]

, 2021-09-23 12:12, pirms 3 gadiem
milicis11 rakstīja: Kamēr Ole vadīs MU - nekas tur labs nav gaidāms, diemžēl... Cik var auklēties ar viņu?
Tu esi akls, ja neredzi progresu, kas ir sasniegts Oles vadiba. Neviens no ieprieksejiem treneriem tam isti pat tuvu nav bijis pec SAF. Beidzot atkal MU sak izskatities pec superkluba un ir laba komanda savakta.
Bet, ja ar so sastavu MU neiesaistisies nopietna cina par PL titulu un/vai netiks talu CL, tad gan iespejams ir jaapsver citi varianti nakamaja vasara. Si ir make or break sezona prieks Oles un uzskatu, ka sezonas beigas tad ari varesim novertet vina veikumu. Ne jau Septembri, kad sezona sakusies.

     [+] [-]

, 2021-09-23 14:46, pirms 3 gadiem
keksss rakstīja: Tu esi akls, ja neredzi progresu, kas ir sasniegts Oles vadiba. Neviens no ieprieksejiem treneriem tam isti pat tuvu nav bijis pec SAF. Beidzot atkal MU sak izskatities pec superkluba un ir laba komanda savakta.
Bet, ja ar so sastavu MU neiesaistisies nopietna cina par PL titulu un/vai netiks talu CL, tad gan iespejams ir jaapsver citi varianti nakamaja vasara. Si ir make or break sezona prieks Oles un uzskatu, ka sezonas beigas tad ari varesim novertet vina veikumu. Ne jau Septembri, kad sezona sakusies.
Nu šosezon diez vai objektīvi ir pamats cerēt uz uzvaru EPL. Tas var notikt, bet tad ar lielu veiksmes palīdzību (apmēram kā pēdējās kārtas spēlē pret WH + tiešo konkurentu krīzes). Tomēr vēl joprojām sastāvā pietrūkst pāris detaļas un pirmkārt jau stabils un dominējošs balsta pussargs. Nav tā balansa starp uzbrukuma līniju un aizsardzību. Bet to, ka Sulšērs jau tagad ir paveicis milzīgu darbu nespēj saskatīt tikai aklais. Viņš ir izlabojis gandrīz visas kļūdas sastāvā, kuras sastrādāja iepriekšējie treneri un paralēli sasniedza ievērojamus panākumus 2x pēc kārtas iekļūstot EPL četriniekā (lasi ČL). Un to nespēja nodrošināt divi daudz titulētākie iepriekšējie treneri. + Sulšērs pierādīja, ka ļoti labi, pat izcili, spēj sagatavot komandu pret spēcīgiem pretiniekiem, kas ir redzams iepriekšējo gadu rezultātos. Komandas pārbūvi viņš līdz šim ir veicis teju perfekti, bet vai būs īstais cilvēks, kurš komandu atgriezīs virsotnē, tad jau redzēs. Iespējams panākumus ar šo sastāvu sasniegs jau kāds cits.

     [+] [-]

, 2021-09-23 20:10, pirms 3 gadiem
ABa rakstīja: Nu šosezon diez vai objektīvi ir pamats cerēt uz uzvaru EPL. Tas var notikt, bet tad ar lielu veiksmes palīdzību (apmēram kā pēdējās kārtas spēlē pret WH + tiešo konkurentu krīzes). Tomēr vēl joprojām sastāvā pietrūkst pāris detaļas un pirmkārt jau stabils un dominējošs balsta pussargs. Nav tā balansa starp uzbrukuma līniju un aizsardzību. Bet to, ka Sulšērs jau tagad ir paveicis milzīgu darbu nespēj saskatīt tikai aklais. Viņš ir izlabojis gandrīz visas kļūdas sastāvā, kuras sastrādāja iepriekšējie treneri un paralēli sasniedza ievērojamus panākumus 2x pēc kārtas iekļūstot EPL četriniekā (lasi ČL). Un to nespēja nodrošināt divi daudz titulētākie iepriekšējie treneri. + Sulšērs pierādīja, ka ļoti labi, pat izcili, spēj sagatavot komandu pret spēcīgiem pretiniekiem, kas ir redzams iepriekšējo gadu rezultātos. Komandas pārbūvi viņš līdz šim ir veicis teju perfekti, bet vai būs īstais cilvēks, kurš komandu atgriezīs virsotnē, tad jau redzēs. Iespējams panākumus ar šo sastāvu sasniegs jau kāds cits.
Es Tev pilnigi piekritu un atklati sakot pats savu naudu uz MU titulu nemaz neliktu saja sezona, jo tomer objektivi skatoties Chelsea un MCity ir lielaki favoriti. Bet turpat netalu ir ari MU un Liverpool un sporta gadas visadi un ka saka ceriba mirst pedeja. Taisniba, ka lielaka problema MU ir balsta pussargs, iegustot world class sis pozicijas speletaju MU sastava nebutu vajas vietas un tas noteikti butu cempionu sastavs. Bet vai Ole varetu izpiest visu no si sastava? Tas ir labs jautajums, uz kuru pagaidam atbildes nav. Laiks radis un si sezona ir vitala rezultatu zina. Bet pat ar esoso sastavu bez laba CDM vajag radit klasi un but lidzas parejiem grandiem gan Anglija, gan Eiropa.