Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Bears" pasludina Fīldsu par pirmo numuru

Juris Miņins
Juris Miņins

"Bears" pasludina Fīldsu par pirmo numuru
Džastins Fīldss, Foto:USA Today/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Čikāgas "Bears" ir paziņojusi, ka šīsnedēļas mačā pret Klīvlendas "Browns" vienības uzbrukumu vadīs debitants Džastins Fīldss, jo pamatsastāva saspēlnieks Endijs Daltons ir guvis ceļgala savainojumu.

Čikāgas "Bears" vienība šodien ir paziņojusi, ka svētdienas mačā pret Klīvlendas "Browns" tās uzbrukumu vadīs šī gada drafta 11. numurs Džastins Fīldss. Par pamatu šādam solim gan nav kalpojis debitanta izcilība, bet gan Endija Daltona gūtais savainojums, kurā pamatsastāva kvoterbeks iedzīvojās iepriekšējās nedēļas mačā pret savu bijušo komandu, Sinsinati "Bengals".

Lai arī sākumā likās, ka ar Daltonu viss būs kārtībā un jau šonedēļ viņš atgriezīsies laukumā, pēc padziļinātas apskates tika konstatēts, ka savainojums ir nopietnāks.

Džastins Fīldss bija tas, kurš nomainīja Daltonu un atdeva sešas precīzas piespēles 13 mēģinājumos, gūstot 60 jardus, tāpat viņš 10 reizes skrēja ar bumbu pats un guva vēl 31 jardu. Lai arī Fīldss ir piedalījies abās "Bears" šīssezonas spēlēs, pret "Browns" būs pirmā reize, kad viņš dosies laukumā sākumsastāvā. Par viņa dublieri kļūs bijušais "Super Bowl" čempions un MVP balvas ieguvējs Niks Foulss.

Kā arī…

- Hjūstonas "Texans" nākamo spēli aizvadīs ar Deivisu Milsu zem centra. Dešons Vatsons, kā zināms, mačos nepiedalās, bet Tairods Teilors spēlē pret "Browns" guva augšstilba savainojumu, kura dēļ ir ievietots savainoto spēlētāju sarakstā, kas nozīmē, ka vismaz mēnesi viņš nebūs redzams laukumā.

- Arī Maiami "Dolpins" ir palikuši zem pamatsastāva saspēlnieka, jo vismaz uz maču pret Lasvegasas "Raiders" netiks pieteikts Tua Tagovailoa. Viņš iepriekšējā spēļu kārtā guva ribu traumu. Uzbrukumu Maiami komandai vadīs Džeikobijs Brisets.

- Savukārt citai Floridas komandai, Tampabejas "Buccaneers", nedēļas laikā jau trešais spēlētājs ir jāievieto Covid-19 sarakstos. Šoreiz tas ir malējais uzbrucējs Antonio Brauns. Iepriekš tāds pats liktenis piemeklēja speckomandu spēlētāju Kevinu Minteru (ievietots jau otro reizi) un Trevisu Džonsenu, kurš gan ir treniņsastāva malējais uzbrucējs.

Izmantotie resursi:
NFL.com | Official Site of the National...
https://www.espn.com/