Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Brentford'' un ''Swansea'' cīnīsies par pēdējo ceļazīmi uz Premjerlīgu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Brentford'' un ''Swansea'' cīnīsies par pēdējo ceļazīmi uz Premjerlīgu
Foto: Reuters/Scanpix

''Brentford'' un ''Swansea'' 29. maijā Vemblija stadionā cīnīsies par pēdējo trešo ceļazīmi uz Anglijas Premjerlīgu. ''Brentford'' šodien nodrošināja vietu uz pēdējo spēli ar 3:1 uzvaru pār ''Bournemouth'', bet ''Swansea'' cīnījās neizšķirti 1:1 ar ''Barnsley'', uzvarot divu spēļu summā ar 2:1.

''Brentford'' pirmajā spēlē bija piekāpusies ''Bournemouth'' ar 0:1. Atbildes spēlē savā laukumā Brentforda uzvarēja ar 3:1 un nokļuva vienas uzvaras attālumā no iekļūšanas Premjerlīgā. Spēle bija dramatiska un notikumiem bagāta. Jau piektajā minūtē ''Bournemouth'' izvirzījās vadībā un summā panāca 2:0. 15. minūtē uz ''Bournemouth'' vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, kurš tika realizēts. Notikumiem bagātais pirmais puslaiks turpinājās 28. minūtē, kurā desmit vīru sastāvā nonāca ''Bournemouth''.

''Brentford'' atlikušajā spēles gaitā izmantoja viena futbolista pārsvaru, otrajā puslaikā gūstot divus vārtus. Izšķirošie vārti tika gūti 81. minūtē. Līdz spēles beigām Brentfordai izdevās nosargāt vadību un saņemt ceļazīmi uz Vembliju, kur notiks izšķirošais mačs par nokļūšanu Premjerlīgā.

Par iekļūšanu augstākajā sabiedrībā ''Brentford'' spēkosies pret ''Swansea'', kura šodien nospēlēja neizšķirti 1:1 ar ''Barnsley'', taču divu spēļu summa uzvarēja ar 2:1, pateicoties uzvarai ar 1:0 pirmajā mačā. Pirmajā puslaikā ''Swansea'' nonāca vadībā un panāca 2:0 divu spēļu summā. Otrajā puslaikā pārsvars piederēja ''Barnsley'', taču neko vairāk kā vienus vārtus tie neguva. ''Swansea'' Premjerlīgā nav spēlējusi kopš 2017./2018. gada sezonas.

Abas komandas par izšķirošo ceļazīmi cīnīsies 29. maijā.

''Championship'' izslēgšanas spēles

Pusfināls1. spēle2. spēleDivu spēļu summā
Bournemouth - Brentford1:01:32:3
Barnsley - Swansea0:11:11:2

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...