Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Jeršovu ģimenes pārstāvji "Vidzemes Ziemas autosprinta kausā" uzvar četrās klasēs

Juris Grīns
Juris Grīns

Jeršovu ģimenes pārstāvji "Vidzemes Ziemas autosprinta kausā" uzvar četrās klasēs
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Ar sacensībām Jaunpiebalgā, kas norisinājās 19. februārī, noslēgusies "Vidzemes Ziemas autosprinta kausa" sezona. Tika aizvadīti četri posmi un noskaidrojušies ne vien noslēdzošo sacīkšu, bet arī kopvērtējuma uzvarētāji.

Sezonas pēdējās sacensībās trīs braucienu summā 4WD klasē uzvarēja Niks Lazdiņš, aiz kura ierindojās Edgars Leonovs un Māris Egle. Lazdiņš bija ātrākais arī monoriepu klasē 4WD-REILAT, kur Egle ieņēma otro vietu, bet Leonovs bija trešais. 4WD-R klasē tikmēr uzvarēja Kristaps Umaņecs, otro vietu ieņēma Jānis Burka, bet trešo – Artūrs Vilnis.

Lenards Patriks Lepsis ar trim ātrākajiem rezultātiem kļuva par uzvarētāju FWD kategorijā, aiz sevis atstājot Gintu Bujānu un Ulvi Bujānu. Tāpat Lepsis guva uzvaru FWD-R klasē, kur otrais bija Nauris Bruņinieks, bet trešais – Gints Bujāns. Šī bija populārākā no ieskaites klasēm, pulcējot 26 dalībniekus. FWD-REILAT vērtējumā uzvarēja Ulvis Bujāns, otrais bija Gints Bujāns, kamēr trešo vietu guva Roberts Rūniks.

RWD klasē pirmo vietu Jaunpiebalgā izcīnīja Helvijs Plaudis, otro vietu ieņēma Gatis Ģērmanis, bet trešajā pozīcijā pēc trim braucieniem ierindojās Mārtiņš Bergholcs. RWD-R klasē Bergholcam uzvara, Atim Bruņiniekam otrā vieta, bet trešais bija Endijs Viļumsons. Ģērmanis izcīnīja pirmo vietu RWD-REILAT kategorijā, bet viņam sekoja Rihards Runčs un Niks Reinis Niklass.

DĀMU klasē pirmo vietu sasniedza Renita Aukšmukste, lai gan viņa neuzvarēja nevienā no braucieniem. Marta Starka bija otrā, bet Zanda Priedīte trešā – arī viņām nebija labāko rezultātu nevienā no braucieniem. Divreiz uzvarēja Konstance Krieviņa, taču otrajā braucienā tika pazaudēts daudz laika. Vienā braucienā ātrākā bija Maija Stakena, bet viņa trešajā braucienā nefinišēja. Stakena kļuva par JUNIORU klases uzvarētāju, aiz sevis atstājot Klāvu Līviņu un Aleksi Aleksejevu.

4. posma pilni rezultāti: https://drive.google.com/file/d/1es...

Tāpat jau noskaidroti aizvadītās “Vidzemes Ziemas autosprinta kausa” sezonas kopvērtējuma uzvarētāji. Tika vērtēti trīs labākie rezultāti, atmetot vienu sliktāko, kā rezultātā pie uzvarētāju kausiem šosezon tikuši Ints Jeršovs (4WD un 4WD-R), Edgars Leonovs (4WD-REILAT), Raivo Ozoliņš (FWD), Maija Stakena (FWD-R), Markuss Upītis (FWD-REILAT), Gatis Ģērmanis (RWD), Andris Ozols (RWD-R), Jānis Paste (RWD-REILAT) un Kitija Jeršova (DĀMAS un JUNIORI).

Sezonas kopvērtējuma "Top 3" rezultāti pa klasēm

4WD:

1. Ints Jeršovs (80)
2. Andris Spilva (61)
3. Edgars Leonovs (52)

4WD-R:

1. Ints Jeršovs (93)
2. Elmārs Aukšmuksts (82)
3. Artis Voicišs (72)

4WD-REILAT:

1. Edgars Leonovs (112)
2. Māris Egle (104)
3. Niks Lazdiņš (93)

FWD:

1. Raivo Ozoliņš (80)
2. Maija Stakena (78)
3. Andris Aleksejevs (66)

FWD-R:

1. Maija Stakena (79)
2. Andris Aleksejevs (74)
3. Raivo Ozoliņš (73)

FWD-REILAT:

1. Markuss Upītis (90)
2. Kristers Bernāts (72)
3. Jānis Spīķis (61)

RWD:

1. Gatis Ģērmanis (104)
2. Jānis Apsītis (98)
3. Igors Makarovs (67)

RWD-R:

1. Andris Ozols (101)
2. Atis Bruņinieks (93)
3. Toms Lielkājis (65)

RWD-REILAT:

1. Jānis Paste (112)
2. Rihards Runčs (89)
3. Gatis Ģērmanis (80)

DĀMAS:

1. Kitija Jeršova (112)
2. Maija Stakena (104)
3. Renita Aukšmukste (90)

JUNIORI:

1. Kitija Jeršova (112)
2. Maija Stakena (104)
3. Toms Ozols (90)

Sezonas pilns kopvērtējums: https://docs.google.com/spreadsheet...

Izmantotie resursi:
4rati - 4rati