Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Leons Kozlovskis: "Visvieglāk ir atteikties, bet mans raksturs to neatļauj"

Juris Grīns
Juris Grīns

Latvijas motosporta veterāns Leons Kozlovskis, par spīti tam, ka aizvien nav atguvies no vasarā gūtajām traumām, pieteicis dalību nākamā gada janvārī gaidāmajām "Enduropale du Touquet" sacensībām, kas ik gadu norisinās sarežģītā, pludmalē ierīkotā trasē Francijā.

Kozlovskis "Enduropale du Touquet" debitēja 2016. gadā, kļūstot par pirmo latvieti, kurš piedalījies šajās sacensībās solo klasē. Vairāk nekā 1000 dalībnieku konkurencē vecmeistars toreiz guva 167. vietu. 2017. gadā jau tika izcīnīta 65. vieta, bet starp veterāniem - pat pjedestāls, savukārt 2018. gadā bija iespējams šo rezultātu labot, ja vien nebūtu pievīlusi tehnika un nenāktos izstāties. 2019. gada sacīkstēs Kozlovskis ar tehniskām problēmām sasniedza 148. vietu kopējā ieskaitē, kamēr šī gada sākumā finišēja 106. vietā.

"Iespējams, es pārvērtēju savas spējas, bet esmu nosūtījis pieteikumu," atklāj Leons Kozlovskis. "Mana misija - Francija. Es mīlu šo pludmali, šo nežēlīgo rakstura pārbaudījumu."

Šogad augustā treniņa laikā Kozlovskis piedzīvoja ļoti neveiksmīgu kritienu, kā rezultātā ar dažādām traumām nokļuva slimnīcā. Traumētais plecs tika "ielikts" vietā, bet tāpat tika konstatēti lūzumi lāpstiņā un cieta arī atslēgas kauls. Pašlaik sportists aizvien nav atguvies pilnībā, taču sola darīt visu, lai Francijas enduro sacīkstēs varētu startēt.

Kozlovskis piebilst: "Tie, kas zina, gan jau vaicās - kā veselība? Mums vienmēr kaut kas sāpēs, bet ar savu plecu mēģināšu sarunāt. Visvieglāk ir atteikties, bet mans raksturs to neatļauj. Es darīšu visu, lai brauktu. Šis ir mans adrenalīns. Šogad februārī, startējot no 1265. pozīcijas, finišēju 106. vietā. Kas būs 2021. gadā?"

     [+] [-]

, 2020-12-21 16:30, pirms 3 gadiem
Veselību, izturību, veiksmi!! Lai veicās un, lai izdodās tikt uz starta kaujas gatavībā!!