Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Kazakevičam vēl nav atbildes par Uldriķa statusu spēlē pret Moldovu

Agris Suveizda

Kazakevičam vēl nav atbildes par Uldriķa statusu spēlē pret Moldovu
Dainis Kazakevičs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/LFF

Latvijas futbola izlase rītvakar "Skonto" stadionā aizvadīs svarīgu spēli UEFA Nāciju līgā, uzņemot savu tiešo konkurenti Moldovu. Pirms spēles preses konferencē piedalījās komandas galvenais treneris Dainis Kazakevičs un "Liepājas" aizsargs Roberts Savaļnieks.

D. Kazakevičs: "Nometnes pirmie treniņi, kā ierasts, netika aizvadīti pilnā sastāvā. Tā ir pierasta situācija. Kopumā esam visu ieplānoto paveikuši līdz šim. Pastrādājām uz komandas taktiskajām detaļām, pie standartsituācijām. Roberts Uldriķis šobrīd pilnībā vēl nav atguvies, par viņa spēlēšanu mačā pret Moldovu pašlaik vēl man nav atbildes.

Treniņos nemanīju, ka kāds no mūsu spēlētājiem nebūtu labā formā, visi parādīja labas kvalitātes, pareizu attieksmi. Dažiem spēlētājiem tīri statistiski šobrīd varbūt nav labākais periods, bet snieguma ziņā es viņos redzu labu virzību. Skaidrs, ka vienmēr var būt jautājumi par pārliecību, funkcionālo sagatavotību. Un pie tā arī strādājam izlases nometnē.

Sākumsastāvs šobrīd vēl nav skaidrs. Mums vēl vajadzīgs šodienas treniņš, lai pieslīpētu atsevišķas nianses. Kā jau parasti, ir jautājumi par pāris pozīcijām. Rīt mūs gaida nopietna spēle ar tiešajiem konkurentiem par pirmo vietu grupā. No laukumā redzētā esmu pozitīvi noskaņots. Pirmajā spēlē pret viņiem mums izdevās parādīt labāku sniegumu un iegūt labāku rezultātu. Strādājam pie tā, lai rītdien vēlreiz izdarītu to pašu."

R. Savaļnieks: "Mana pārliecība par saviem spēkiem nav kardināli mainījusies, neatkarīgi no tā, kā iet manai komandai "Liepājai". Izlasē neesmu domājis par to, kā man gājis klubā. Šajās dienās esmu guvis tikai pozitīvas emocijas. Protams, ka mēs ļoti vēlētos turpināt uzvaru sēriju, bet nav tā, ka visu laiku par to runājam un domājam. Ejam soli pa solim."

UEFA Nāciju līgas spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/14334/d-kazake...