Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Foudens otro sezonu pēc kārtas atzīts par Premjerlīgas labāko jauno spēlētāju

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Foudens otro sezonu pēc kārtas atzīts par Premjerlīgas labāko jauno spēlētāju
Fils Foudens. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas līdervienības Mančestras ''City'' pussargs Fils Foudens otro sezonu pēc kārtas atzīts par čempionāta labāko jauno spēlētāju. Balvai kvalificējas spēlētāji vecumā līdz 23 gadiem (ieskaitot).

21 gadu vecais angļu pussargs šajā Premjerlīgas sezonā devies laukumā 27 mačos, izceļoties ar deviņiem vārtu guvumiem un piecām piespēlēm.

Premjerlīgas sezonas labākā jaunā spēlētāja balvu Foudens izpelnījās līdzjutēju un ekspertu balsojumā, sakrādams visvairāk balsu un apsteidzot Trentu Aleksandru-Ārnoldu (''Liverpool''), Konoru Galaheru, Tairiku Mičelu (abi ''Crystal Palace''), Meisonu Mauntu (''Chelsea''), Āronu Remsdeilu, Bukajo Saku (abi ''Arsenal'') un Deklanu Raisu (''West Ham United'').

Foudens šo apbalvojumu izpelnījās otro sezonu pēc kārtas. Kas tāds iepriekš padevies tikai Robijam Fauleram, Raienam Gigsam, Veinam Rūnijam un Delem Ali.

Mančestras ''City'' Premjerlīgas sezonas noslēdzošo maču aizvadīs svētdien, pulksten 18:00 pēc Latvijas laika savā laukumā uzņemot Birmingemas ''Aston Villa''.

Izmantotie resursi:
https://www.premierleague.com/news/...

     [+] [-]

, 2022-05-21 17:32, pirms 2 gadiem
"Lai kļūtu par čempioni, mančestriešiem, visticamāk, pietiks pat ar neizšķirtu." Tas der tikai, ja Pool neuzvar. Tā kā Pool visdrīzāk uzvarēs. Tad City visticamāk nepietiks ar neizšķirtu.

  -1 [+] [-]

, 2022-05-21 17:43, pirms 2 gadiem
septembris rakstīja: "Lai kļūtu par čempioni, mančestriešiem, visticamāk, pietiks pat ar neizšķirtu." Tas der tikai, ja Pool neuzvar. Tā kā Pool visdrīzāk uzvarēs. Tad City visticamāk nepietiks ar neizšķirtu.
Ja "City" nospēlē neizšķirti, "Liverpool" jāizcīna ļoti graujoša uzvara, lai triumfētu. Premjerlīgā noteicošais tiebreaker ir gūto un ielaisto vārtu attiecība.

     [+] [-]

, 2022-05-21 17:55, pirms 2 gadiem
Trentu apzaga

     [+] [-]

, 2022-05-21 18:05, pirms 2 gadiem
Wow, sen nav redzēts, ka autors ietupī arī vēl pēc labojoša komentāra... City neizšķirts = 91p, pool uzvara =92p. Kur Tev vēl tiebrakers nepieciešams.

     [+] [-]

, 2022-05-21 18:14, pirms 2 gadiem
Kristiāns Dilāns rakstīja: Ja "City" nospēlē neizšķirti, "Liverpool" jāizcīna ļoti graujoša uzvara, lai triumfētu. Premjerlīgā noteicošais tiebreaker ir gūto un ielaisto vārtu attiecība.
Tak 1 punkta starpība šobrīd.

  -1 [+] [-]

, 2022-05-21 18:42, pirms 2 gadiem
spēlmanis rakstīja: Tak 1 punkta starpība šobrīd.
Jā, taisnība. Pārskatījos. Paldies par labojumu!