Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Alaba pametīs ''Bayern'' un parakstīs piecu gadu līgumu ar ''Real''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Alaba pametīs ''Bayern'' un parakstīs piecu gadu līgumu ar ''Real''
Dāvids Alaba. Foto: EPA/Scanpix

''Sky Sport'' ziņo, ka 28 gadus vecais austriešu aizsargs Dāvids Alaba, kurš pēdējos gadus pārstāvējis Minhenes ''Bayern'', pēc šīs sezonas vienību pametīs un noslēgs piecu gadu līgumu ar karalisko Madrides ''Real''.

Praktiski visu savu profesionāļa karjeru 28 gadus vecais austriešu aizsargs Dāvids Alaba bija pavadījis Minhenes ''Bayern'', tomēr futbolists februārī vienā no preses konferencēm paziņoja, ka pēc šīs sezonas vienību pametīs. Kopumā ''Bayern'' pēc šīs sezonas sagaida lielas pārmaiņas, jo vēlmi atstāt vienību pauda galvenais treneris Hansi Fliks, tāpat līgums netiks pagarināts ar aizsargu Žeromu Boatengu. ''Bayern'' vēlējās Alabu noturēt, piedāvājot līgumu, kurā futbolists pelnītu 13 miljonus sterliņu mārciņu gadā, taču spēlētājs no piedāvājuma atteicās.

''Sky Sports'' ziņo, ka aizsargs no nākamās sezonas pievienosies karaliskajam Madrides ''Real'', ar kuru noslēgs līgumu uz piecām sezonām. Kopā ar Minhenes ''Bayern'' Dāvids Alaba izcīnījis deviņus Bundeslīgas titulus un divas reizes triumfējis UEFA Čempionu līgā.

Minhenes ''Bayern'' soļo pretī kārtējam titulam Bundeslīgā, šobrīd pēc 30 aizvadītām spēļu kārtām izcīnot 71 punktu. Par desmit punktiem mazāk ir tās tuvākajai sekotājai ''RB Leipzig''. Savukārt UEFA Čempionu līgā ''Bayern'' izstājās jau ceturtdaļfinālā, divu spēļu summā zaudējot Parīzes ''Saint-Germain''.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2021-04-21 19:06, pirms 3 gadiem
Lai tik iet.

Vietā var spēlēt Noah Katerbahs

     [+] [-]

, 2021-04-21 20:11, pirms 3 gadiem
Štruntīgi ka birokrāti paņem un sačakarē spēcīgu klubu, kas varēja ČL labi spēlēt un uzvarēt vēl vairākas sezonas.