Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Savainotais Strēlnieks nespēlēs arī rīt, atkārtotas pārbaudes gaidāmas nākamnedēļ

Agris Suveizda

Savainotais Strēlnieks nespēlēs arī rīt, atkārtotas pārbaudes gaidāmas nākamnedēļ
Jānis Strēlnieks. Foto: Žalgiris

Lietuvas basketbola klubs Kauņas "Žalgiris" rītvakar ULEB Eirolīgas piektajā kārtā uzņems Minhenes "Bayern", tomēr jau otro Eirolīgas maču pēc kārtas nāksies izlaist latviešu aizsargam Jānim Strēlniekam.

32 gadus vecais Strēlnieks ar ikra muskuļa problēmām cīnījās arī sezonas sākumā, bet pirms nedēļas Belgradā (61:73 pret "Crvena zvezda") atsvaidzināja savainojumu un nepiedalījās izbraukuma spēlē Pirejā pret savu bijušo klubu "Olympiacos" (68:83). Kauņas klubs savā mājaslapā raksta, ka Strēlnieks šonedēļ trenējas pēc individuālas programmas un nākamnedēļ viņam tiks veiktas atkārtotas pārbaudes, nosakot paredzamo atgriešanās termiņu.

Kauņas "Žalgirim" rītvakar noteikti nepalīdzēs nedz Strēlnieks, nedz plecu savainojušais franču centrs Žofrē Loverņs. Individuāli trenējas Emmanuels Mudiejs, kurš Lietuvas čempionāta spēlē sāpīgi piezemējās, un neilgi pirms spēles lēmums tiks pieņemts arī par kapteini Pauļu Jankūnu. Otrdien ierindā atgriezās iepriekš apslimušais Nīlss Gifejs.

Strēlnieks pirmajās trijās Eirolīgas spēlēs bija komandas līderis, vidēji 24,5 minūtēs izceļoties ar 13,7 punktiem, 2,7 atlēkušajām bumbām, 2,0 rezultatīvām piespēlēm un 1,7 kļūdām. Latvieša prombūtnē Pirejā rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Mudiejs. "Žalgiris" Eirolīgas sezonu sācis ar 0-4 un pēc "Bayern" uzņemšanas nākamnedēļ viesosies pie Telavivas "Maccabi" un čempiones Stambulas "Anadolu Efes", bet Lietuvas čempionātā šajā nedēļas nogalē uzņems Riharda Kuksika pārstāvēto Ķēdaiņu "Neveži".

Izmantotie resursi:
https://zalgiris.lt/news/bc-zalgiri...

     [+] [-]

, 2021-10-20 15:26, pirms 3 gadiem
Un kas ar baumām par Pasecniku?