Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

1000 spēļu robežu sasniegušais Brūss atbrīvots no Ņūkāslas galvenā trenera amata

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

1000 spēļu robežu sasniegušais Brūss atbrīvots no Ņūkāslas galvenā trenera amata
Stīvs Brūss. Foto: nufc.co.uk

Kā ziņo medijs "Sky Sports", Anglijas Premjerlīgas komandu "Newcastle United" vairs nevadīs Stīvs Brūss, kurš aizvadītajā nedēļas nogalē sasniedza ļoti zīmīgu skaitli – viņš galvenā trenera amatā aizvadījis 1000 spēles.

17. oktobrī Stīva Brūsa vadītā "Newcastle United" Anglijas Premjerlīgas ietvaros tikās ar "Tottenham", piekāpjoties tai ar 2:3. Kā izrādās, šī bija pēdējā Brūsa spēle pie Ņūkāslas kluba stūres – tiek ziņots, ka viņš ir atstādināts no šī amata. Spēle arī bija ļoti zīmīga, jo 60 gadus vecais speciālists aizvadīja 1000. spēli karjerā galvenā trenera amatā.

Nedaudz vairāk kā nedēļu atpakaļ tika paziņots, ka Saūda Arābijas vadītais konsorcijs pabeidzis Anglijas Premjerlīgas kluba Ņūkāslas "United" pārņemšanu. Uzreiz pēc tam Brūss paziņoja, ka pats saprot, ka drīzumā viņš varētu tikt nomainīts pret kādu zināmāku treneri. Aizstājējs pagaidām nav atrasts, bet Brūss šodien oficiāli atlaists un vairs nebūs Ņūkāslas treneris.

Angļu medijos kā potenciālie "Newcastle United" galvenā trenera amata kandidāti tiek apspriesti bijušais "Chelsea" treneris Frenks Lempards, "Rangers" treneris Stīvens Džerards un itāļu speciālists Antonio Konte, bet netrūkst arī citu kandidātu uz šo amatu.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2021-10-20 19:21, pirms 2 gadiem
Un pēc 10 gadiem visi būs nenormāli šī Šuperkluba"fani.
Tāpat, kā ar City.
Kam Nauda tas pasūta mūziku...