Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Midltons: "Mums paveicās, ka Durents uzkāpa uz līnijas"

Emils Ozerinskis

Midltons: "Mums paveicās, ka Durents uzkāpa uz līnijas"
Sērijas uzvaras metiena autors Kriss Midltons. Foto: AFP/Scanpix

Par pirmo NBA Austrumu konferences finālisti kļuvusi Milvoki "Bucks", kas sērijas septītajā spēlē ar 115:111 pagarinājumā uzveica Bruklinas "Nets". Pēcspēles komentāros sērijas uzvaras metiena autors Kriss Midltons nevairījās atzīt, ka viņa komandai paveicās.

Pagarinājuma uzvaras metiena autors Kriss Midltons neslēpa, ka "Bucks" vienībai šajā spēlē ir paveiciens: "Pavisam droši varu teikt, ka nekad iepriekš neesmu bijis šādā spēlē. Sērijas septītajā spēlē izbraukumā spēlēt pret pasaules labākajiem basketbolistiem. Mums arī nedaudz paveicās, Durenta īkšķiem esot uz līnijas izšķirošajā metienā. Spēles gaitā spējām izpildīt savus uzdevumus un es spēju nonākt vietā, lai izpildītu savu metienu."

Ļoti neveiksmīgi "Nets" aizvadīja mača pagarinājumu, trāpot tikai vienu no 12 metieniem. "Nets" līderis Kevins Durents gan izvairījās no vainas novelšanas uz nogurumu, bet gan slavēja pretinieku komandas spēli: "Ir jāuzslavē Milvoki "Bucks" komanda. Tā ir ļoti laba komanda un viņiem ir iespēja kļūt par čempioniem. Stāstam būt jābūt par to cik labi viņi spēlē visu sezonu un cik labi viņi aizvadīja šo sēriju. Mums papildlaikā bija labas metienu pozīcijas, bet mēs vienkārši tos netrāpījām. Cieņa pretiniekiem par to, kā viņi visas sērijas gaitā pielāgojās un izaicināja mūs."

Sērijas pirmajā minūtē traumā iedzīvojās Džeimss Hārdens, kurš ar visu savainojumu devās laukumā izšķirošajos mačos: "Tas ir nomācoši. Tik daudzas sezonas esmu bijis izturīgs (neizlaižot spēles), bet nu jācīnās ar hamstringa problēmām. Mēs līdz pašām beigām darījām visu ko varējām. Jāuzslavē "Bucks". Viņi cīnījās un padarīja šo par vienu ellīgu sēriju. Mums vienkārši nedaudz pietrūka. Pēc pirmajā spēlē gūtā savainojuma kliboju un nebija iespēja pārbaudīt savu gatavību spēlēt. Gāju laukumā piektajā mačā un mēģināju uzreiz spēlēt."

Milvoki "Bucks" savu pretinieci uzzinās šonakt, pulsktens 3:00 naktī, kad spēli aizvadīs Filadelfijas "76ers" un Atlantas "Hawks". Savukārt pirms tam jau pulksten 22:30 pēc Latvijas laika sāksies Rietumu konferences finālsērija starp Fīniksas "Suns" un Losandželosas "Clippers".

  -1 [+] [-]

, 2021-06-20 10:48, pirms 3 gadiem
"...bet nu jācīnās ar hamstringa problēmām..."

Vienkārši brīnišķīgi, kāpēc tad pārējais ir iztulkots?

     [+] [-]

, 2021-06-20 11:16, pirms 3 gadiem
Emīl, nemuldi! Šovakar pusvienpadsmitos pēc Latvijas laika trešās izslēgšanas spēļu kārtas pirmo maču aizvadīs Losandželosa un Fīniksa.