Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pekinas spēļu laikā NHL aizvadīs lielāko daļu no pārceltajiem mačiem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pekinas spēļu laikā NHL aizvadīs lielāko daļu no pārceltajiem mačiem
Elvis Merzļikins. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) pavēstījusi, ka 95 no 104 pārceltajiem mačiem Covid-19 saslimšanas dēļ plāno aizvadīt no 7. līdz 22. februārim, kas sākotnēji bija plānots kā pārtraukums Pekinas olimpisko spēļu laikā.

Nacionālā hokeja līga (NHL) Covid-19 izplatības dēļ pārcēla 104 spēles, kas arī rezultējās ar līgas lēmumu tās spēlētājiem liegt dalību Pekinas olimpiskajās spēlēs. Tieši ziemas olimpisko spēļu laikā NHL vadība bija lēmusi aizvadīt daļu no pārceltajiem mačiem.

95 no 104 pārceltajiem mačiem līga plāno nospēlēt no 7. līdz 22. februārim. Ja izdosies izspēlēt mačus šajā laika nogrieznī, tad tas ļaus līgai aizvadīt 82 regulāro turnīru līdz 29. aprīlim, kas jau sākotnēji tika noteikts kā regulārā čempionāta beigu datums.

''Esam pateicīgi līdzjutējiem par sniegto atbalstu un sapratni šajos izaicinājuma pilnajos laikos. Tāpat pateicamies klubiem, Spēlētāju asociācijai un pašiem hokejistiem par sadarbību spēļu pārcelšanā,'' NHL mājaslapā citēts Bils Deilijs.

Pēc Zvaigžņu spēles pārtraukuma mači atsāksies 7. februārī, kad Karolīnas ''Hurricanes'' spēkosies pret Toronto ''Maple Leafs'', bet Ņūdžersijas ''Devils'' pret Otavas ''Senators''. Visvairāk spēļu no 7. līdz 22. februārim ieplānoti Otavai - desmit cīņas, kamēr ''Hurricanes'', ''Maple Leafs'', ''Jets'' un ''Oilers'' šajā laika posmā aizvadīs astoņus mačus.

Austrumu konferencē pagaidām līdere ar 59 punktiem ir pēdējo divu gadu Stenlija kausa ieguvēja Tampabejas ''Ligtning'', kamēr Rietumos ar 55 punktiem pirmā ir Kolorādo ''Avalanche''.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nhl-announ...