Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Savainojuma dēļ ''Avtomobilist'' pārtrauc sadarbību ar vārtsargu Kovāržu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Savainojuma dēļ ''Avtomobilist'' pārtrauc sadarbību ar vārtsargu Kovāržu
Jakubs Kovāržs. Foto: Stanislav Krasilnikov/TASS/Scanpix

Pēc septiņu gadu sadarbības ceļi šķīrušies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Jekaterinburgas ''Avtomobilist'' ar 33 gadus veco vārtsargu Jakubu Kovāržu. Kā galvenais iemesls tiek minēts savainojums, kas neļaus spēlētājam pilnvērtīgi palīdzēt ''Avtomobilist'' šajā sezonā.

33 gadus vecais čehu vārtsargs Jakubs Kovāržs Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) spēlē kopš 2013./2014. gada sezonas un tikai vienu no tām nav aizvadījis Jekterinburgas ''Avtomobilist'' sastāvā. 2016./2017. gadā Kovāržs pārstāvēja Čerepovecas ''Severstal''.

Iepriekšējā sezonā Kovāržs 51 regulārā sezonas spēlē atvairīja 92.4% pretinieku metienus un vidēji mačā ielaida 2.21 ripas, kamēr piecās izslēgšanas cīņās atvairīja 91.8% pretinieku metienus un ielaida 2.78 ripas. Šī sezona čeham nebija iesākusies veiksmīgi un kļuvis zināms, ka pēc ilgas sadarbības ''Avtomobilist'' un Kovāržam sadarbība tiks pārtraukta. Kā iemesls tiek minēts vārtsarga veselības stāvoklis, kas neļaus hokejistam pilnvērtīgi palīdzēt Jekaterinburgas komandai.

Jau pirmssezonā Kovāržs atlaba no kājas savainojuma un nepiedalījās ''Avtomobilist'' pārbaudes spēlēs, bet pēc vienīgās viņa šīs sezonas spēles, kurā vārtsargs ielaida sešas ripas, klubs iekļāva hokejistu savainoto spēlētāju sarakstā līdz sezonas beigām.

Savas karjeras laikā 33 gadus vecais vārtsargs spēlējis tādās komandās kā ''Česke Budejovice'', ''Slavia Trebec'', ''Tabor'' un abās KHL vienībās. Pārstāvējis jauniešu Čehijas izlases, kā arī pieaugošo izlasi pasaules čempionātos.

     [+] [-]

, 2021-09-19 10:26, pirms 3 gadiem
Paldies par skaistiem 7iem gadiem bet traumēts neesi mums vajadzīgs

     [+] [-]

, 2021-09-19 13:56, pirms 3 gadiem
Ja trauma ir aktīva, tad drīkst uz slimības lapas esošu darbinieku atlaist?

     [+] [-]

, 2021-09-19 14:52, pirms 3 gadiem
guntis86 rakstīja: Ja trauma ir aktīva, tad drīkst uz slimības lapas esošu darbinieku atlaist?
Izpērkot līgumu,jebsu samaksājot spēlētājam par visu sezonu man liekas var lauzt līgumu