Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovskis nāk maiņā un gūst savus otros vārtus Ekstraklases sezonā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Gutkovskis nāk maiņā un gūst savus otros vārtus Ekstraklases sezonā
Vladislavs Gutkovskis. Foto:WP SportoweFakty / Krzysztof Porębski

Polijas Ekstraklases astotās kārtas spēlē Latvijas futbola izlases spēlētājs Vladislavs Gutkovskis laukumā iznāca uz maiņu un ar vārtu guvumu palīdzēja Čenstohovas "Rakow" viesos ar 3:0 sakaut Meļecas "Stal".

26 gadus vecais Gutkovskis laukumā tika sūtīts 71. minūtē, kad rezultāts bija 1:0 "Rakow" labā. 13 minūtes iepriekš viesus vadībā bija izvirzījis spānis Ivi Lopess, savukārt 68. minūtē otro dzelteno kartīti saņēma "Rakow" portugāļu viesspēlētājs Fabiu Stērdžens.

Gutkovskis savus otros vārtus sezonā iesita 80. minūtē, bet kompensācijas laikā Mateušs Vdovjaks uzstādīja galā rezultātu 3:0. Čenstohovas vienība Ekstraklases kopvērtējumā ar 11 punktiem sešās spēlēs pakāpās uz sesto vietu. Jāatzīmē, ka vairāki sāncenši ir aizvadījuši par vienu vai divām cīņām vairāk.

Igaunijas Meistarlīgā ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Dmitrija Kalašņikova trenētā turnīra pastarīte Tartu "Tammeka", mājās ar 2:5 kapitulējot "Paide Linnameeskond". Tartu klubs ar 23 mačos iegūtiem 13 punktiem joprojām ir pēdējā vietā.

     [+] [-]

, 2021-09-19 16:06, pirms 3 gadiem
Šeit gola video https://youtu.be/rBm1qr0O6L4