Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Pasaules motokrosa čempionātam pievienosies "Fantic" rūpnīcas komanda

Juris Grīns
Juris Grīns

Pasaules motokrosa čempionātam pievienosies "Fantic" rūpnīcas komanda
Kornēliuss Todels. Foto: mxgp.com

Par plānu nākamajā sezonā startēt pasaules motokrosa čempionāta klasē MX2 paziņojusi "Maddii Fantic Racing" komanda, kuras pārstāvētie braucēji šobrīd ir līderi Eiropas čempionāta kategorijās EMX125 un EMX250.

"Fantic" rūpnīcas komanda šobrīd rāda ļoti augstvērtīgu sniegumu Eiropas čempionātā. EMX125 klasē pirmās divas pozīcijas kopvērtējumā, pēc aizvadītiem trim posmiem, ieņem holandietis Kass Valks un francūzis Aleksis Fuerī. Šobrīd aiz viņiem ir brāļi Reišuļi. EMX250 klasē, kur veikti jau četri posmi, kopvērtējuma līderis ir norvēģis Kornēliuss Tondels, bet trešo vietu ieņem viņa komandas biedrs, tautietis Hākons Osterhagens.

"Maddii Fantic Racing" komandā MX2 pasaules čempionātā nākamgad varētu startēt vai nu Tondels vai Osterhagens, bet, iespējams, pat viņi abi. Valks tikmēr nākamgad, visticamāk, pāries uz EMX250 klasi.

"Tāds ir mūsu plāns, ar vienu vai vairākiem braucējiem nākošgad ienākt MX2," apstiprinājis komandas boss Marko Madī.

Jāpiemin, ka pasaules čempionātā nav atļauti divtaktu motocikli, ar kādiem "Maddii Fantic Racing" šobrīd brauc EMX250 klasē, līdz ar to MX2 klasē komandai būs jāadaptējas pie 250cm3 kategorijas četrtaktu braucamajiem.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...