Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Canucks'' pēc Covid-19 pauzes atgriežas ar uzvaru papildlaikā pār ''Maple Leafs''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Canucks'' pēc Covid-19 pauzes atgriežas ar uzvaru papildlaikā pār ''Maple Leafs''
''Canucks'' hokejisti. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ar uzvaru pēc 18 dienu pauzes saistībā ar Covid-19 uzliesmojumu atgriezās Vankūveras ''Canucks'', kas prata atspēlēties no 0:2 un papildlaikā ar 3:2 apspēlēt Toronto ''Maple Leafs''. Citā spēlē Iļja Sorokins atvairīja visus pretinieku izdarītos 30 metienus, ļaujot ''Islanders'' ar 1:0 pārspēt Filadelfijas ''Flyers''.

Ar uzvaru NHL apritē pēc Covid-19 uzliesmojuma atgriezās Vankūveras ''Canucks'', kas papildlaikā ar 3:2 pārspēja Toronto ''Maple Leafs''. Šī bija ''Canucks'' pirmā spēle 18 dienu laikā pēc tam, kad 21 hokejists un trīs no apkalpojošā personāla inficējās ar vīrusu. ''Maple Leafs'' mača gaitā izlaida 2:0 pārsvaru. Vankūveras hokejisti nonāca iedzinējos ar divu vārtu pārsvaru otrā perioda beigās, taču prata lauzt cīņas gaitu.

Trešās trešdaļas 12. minūtē tika panākts izlīdzinājums. Mača uzvarētājs noskaidrojās papildlaikā, kur jau tā otrajā minūtē ar precīzu metienu izcēlās ''Canucks'', tādējādi svinot uzvaru.

Arī mačs starp Ņujorkas ''Islanders'' un Filadelfijas ''Flyers'' noslēdzās papildlaikā, taču šajā spēlē uzvarētājs tika noskaidrots ar vienas ripas palīdzību. ''Islanders'' vārtsargs Iļja Sorokins atvairīja visus Filadelfijas izdarītos 30 metienus, bet uzvaru nodrošināja aizsarga Nika Ledija precīzais metiens papildlaika trešajā minūtē. Kopumā spēle bija līdzīga, nelielam pārsvaram piederot ''Flyers'' hokejistiem, taču vārtos saimniekoja Sorokins.

NHL regulārā sezona, 18. un 19. aprīlis

LaiksSpēleRezultātsLaiksSpēleRezultāts
19:00Bruins - Capitals6:323:00Ducks - Golden Knights2:5
22:00Devils - Rangers3:51:30Flyers - Islanders0:1 (OT)
22:00Sabres - Penguins4:22:00Canucks - Maple Leafs3:2 (OT)