Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL aizsardzības zvaigzne Makārs iedzīvojies savainojumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL aizsardzības zvaigzne Makārs iedzīvojies savainojumā
Keils Makārs. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionei Kolorado "Avalanche" iepriekšējā spēlē nevarēja palīdzēt aizsardzības līderis Keils Makārs. Pie vainas bija savainojums, bet tā nebūšot ilgtermiņa problēma.

Kolorado "Avalanche" pēc izcīnītā Stenlija kausa saskārusies ar ievērojamām lazaretes problēmām, kas šobrīd liek atrasties aiz izslēgšanas spēļu svītras. Tiesa, naktī uz ceturtdienu izdevās viesos ar 4:1 pieveikt tiešo konkurenti Kalgari "Flames".

Savainojuma dēļ laukumā nevarēja doties Keils Makārs, taču tiek prognozēts, ka trauma ir īstermiņa. Pirmdien 6:3 uzvarā pret Detroitas "Red Wings" aizsargs izcēlās ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli, bet laukumā pavadīja netipiski maz laika – 12 minūtes un 38 sekundes. Sezonā viņa vidējais rādītājs ir 27:09.

42 spēlēs Makārs izcēlies ar 43 punktiem. Pirms traumas viņš bija rezultatīvs sešos mačos pēc kārtas (4+5).

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nhl-buzz-n...