Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2949, Did:0, useCase: 3

Balcers ievietots NHL Covid-19 protokolā

Rolands Eliņš

Balcers ievietots NHL Covid-19 protokolā
Rūdolfs Balcers. Foto: USA Today Sports/Scanpx

Nacionālās hokeja līgas klubs Sanhosē "Sharks" informē, ka Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers ievietots Covid-19 protokolā un attiecīgi kādu laiku nevarēs tiešā veidā piedalīties komandas procesos.

Rūdolfs Balcers iepriekš traumas dēļ izlaida gandrīz pusotru mēnesi un iepriekšējā nedēļā atgriezās laukumā. Viņš to darīja veiksmīgi un aizvadītajās trīs spēlēs guva divus vārtus un nopelnīja lietderības koeficientu plus četri, taču tagad atkal būs spiests vismaz dažas spēles izlaist.

Balcers iekļauts Covid-19 protokolā, paziņojusi Sanhosē komanda. Reizē no fārmkluba izsaukti uzbrucēji Joahims Blihfelds un Adams Raska.

NHL Covid-19 protokola pašreizējā versija paredz, ka pilnībā vakcinācijas kursu pabeigušiem hokejistiem, kuriem konstatēts pozitīvs Covid-19 tests, izolācijā jāpavada vismaz piecas dienas (agrāk bija desmit). Pēc šīm piecām dienām, izpildot pārējos kritērijus, sportists var atgriezties pie komandas, taču tam nepieciešams negatīvs Covid-19 tests, slimības simptomu neesamība un ārsta atļauja.

"Sharks" par Balceru sīkāku informāciju nav sniegusi.

Jāatgādina, ka decembrī Covid-19 protokolā tika iekļauti arī Zemgus Girgensons un Teodors Bļugers, kuriem gan īpaši daudz spēļu nenācās izlaist, jo šajā periodā līgā bija Ziemassvētku pārtraukums un vairākas spēles tāpat tika pārceltas.

"Sharks" rītnakt paredzēta spēle Sietlā, kam sekos 23. janvāra mačs pret "Lightning", bet tad būs četru dienu pārtraukums. Tad sekos četru izbraukuma spēļu sērija Austrumu konferencē.

  +4 [+] [-]

, 2022-01-19 20:30, pirms 2 gadiem
žēl. Pēc labas aizvadītas spēles pret Los Andželosu gribētos redzēt vel tikpat labu spēli.. Kā ir, tā ir - neko nepadarīsi.
Slēpts komentārs: Modžohēds

  -1 [+] [-]

, 2022-01-19 22:49, pirms 2 gadiem
Tad jau os tāpat ietu secen

  -4 [+] [-]

, 2022-01-19 23:42, pirms 2 gadiem
SC protams pilns ar maksas zinātnes vergiem..man tak poh..j jūsu - - - -

  -1 [+] [-]

, 2022-01-20 00:37, pirms 2 gadiem
Faaak, tik labi bija ieskrējies pēc traumas. Tieši iepriekšējā rakstā novēlēju, lai izdodas nospēlēt ilgu laiku bez veselības likstām (covid protokolu daļēji par tādu var uzskatīt).

     [+] [-]

, 2022-01-20 17:38, pirms 2 gadiem
Fake pandēmija. Bīstamības ziņā tas pats kas ja saaukstētos