Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" ar 6:1 izcīna pirmo panākumu sezonā, "Islanders" un "Ducks" uzvar ar 1:0

Agris Suveizda

"Sabres" ar 6:1 izcīna pirmo panākumu sezonā, "Islanders" un "Ducks" uzvar ar 1:0
Džeks Aikels un Kārters Hatons. Foto: AFP/Scanpix

Sezonu sākusi ar divām neveiksmēm pret Vašingtonas "Capitals", Nacionālajā hokeja līgā bez savainotā Zemgus Girgensona pirmo uzvaru izcīnījusi Bufalo "Sabres", kas izbraukumā ar rezultātu 6:1 sakāva Filadelfijas "Flyers", kas pirms tam divreiz bija apspēlējusi Teodora Bļugera Pitsburgas "Penguins".

Spēles likteni Bufalo "Sabres" izšķīra otrās trešdaļas pirmajā pusē, kad četrarpus minūtēs guva trīs vārtus un no 1:0 panāca 4:0. Beigās uzvara pār Filadelfijas "Flyers" ar rezultātu 6:1. Divus vārtus guva Sems Rainhārts, bet ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Džeks Aikels un Teilors Hols. Ne tik labi veicās Rūdolfa Balcera jaunajai komandai Sanhosē "Sharks", kas bija vadībā ar 2:0 un 3:2, trešajā periodā atspēlējās un panāca 4:4, tomēr deviņarpus minūtes līdz beigām ielaida izškirošo ripu pret Sentluisas "Blues" (4:5). Sanhosē rindās pa trim punktiem nopelnīja Logans Kutūrs (2+1) un aizsargs Brents Bērnss (1+2), bet mājiniekiem divus vārtus guva Džastins Foks.

Trešo uzvaru trīs spēlēs izcīnīja Vegasas "Golden Knights", kas devītajā minūtē ielaida vairākumā, bet otrā perioda vidū mazākumā nokļuva iedzinējas lomā ar 0:2, taču 49. minūtē jau pārņēma vadību un Arizonas "Coyotes" apspēlēja ar 4:2. Divi vārti Railija Smita rēķinā. Savukārt trešo panākumu četros mačos svinēja Toronto "Maple Leafs", kas ar 3:1 pieveica Vinipegas "Jets", kurai savainojuma dēļ nespēlēja somu uzbrucējs Patriks Laine. Ar diviem vārtiem izcēlās Mičels Mārners.

Tikai ar vieniem vārtiem uzvarai pietika Ņujorkas "Islanders" un Anaheimas "Ducks". Ņujorkas komanda četras minūtes līdz beigām izrāva uzvaru pār Bostonas "Bruins", bet Anaheima, arī trešajā trešdaļā, pārspēja Minesotas "Wild". Semjons Varlamovs "Islanders" vārtos atvairīja visus 27 metienus un sausā palika otro maču pēc kārtas, bet "Ducks" vārtu vīram Džonam Gibsonam 34 atvairīti metieni.

Rezultāti

SpēleRez
Red Wings - Blue Jackets2:3
Islanders - Bruins1:0
Maple Leafs - Jets3:1
Flyers - Sabres1:6
Predators - Hurricanes2:4
Blues - Sharks5:4
Ducks - Wild1:0
Flames - Canucks5:2
Oilers - Canadiens1:3
Golden Knights - Coyotes4:2

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...